2011 gelin adayları buyrun sohbete

zorda olsa sonu güzel olsun cimcime diymi ama
şimdiden bu kadar heyecan varsa bende kesin düğün bayılırım

neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum...
hava çok güzel yeni yılın tadını çıkarayım biraz alışveriş falan yapayım evim için
hepinizi öpüyorum akşam görüşürüz

Amanın kleom'da gelmiş
Ama ben gitmeliyim, evin işleri beni bekliyor, bu saat oldu hiçbir işe el sürmedim, oynadım
Kara gözlü çingenem aşık oldum ben sana

anaaa selam gelin adayları 2011 de bende evleneceğimi hissediyrum
erkek arkadaşım şuan kısa dönem olarak askerde 0cakta tezkeresini alıyor 2011 de evleniriz diye plan yapmıştık bizde bende sevgilim askerdeyken çeyizime bişeyler alıyorum yavaştan ...ama bizim daha nişan yok geldiğinde kısa süre sonra söz ardından nişan ve yazada inşallah düğün istiyoruz...
:98:

bende öyle diyorum zaten heyecanlı bir yapım var evet bile diyemezsem heyecandan diye korkuyorum

izledinmi bilmiyorum ama beyaza bir çocuk çıktı videolarıda var facede çocuğua baba adın ne diolar çocuk heyecandan evet diyor
işte bende öle olabilirim

Bu arada kızlar karacada indirim varmış..karacayı pek beğenmiyorum ama emsan güzel onlar satıyorlarmış artık...günlük kullanmak için bunu aldım 36 parça 80 TL

kızlar slm Allah kısmet ederse ben de 2011 gelini olucam.daha yeni sözlendik ama şimdiden çok heyecanlanıyorum.nişanım,kına gecem,gelinliğim,düğünüm bir sürü detay var.napıcamı bilemiyorum panik moddayım :18:

Hoşgeldin pelin...
Panik yapmana gerek yok hoş bizde o moddayız heleki yeni yıla girdiğimizden bu yada ama birbirimizle tecrübeleri paylaşıp hazırlanıyoruz
kısmetse ne zaman düğün tarih bellimi ? :123:

Hoşgeldin pelin...
Panik yapmana gerek yok hoş bizde o moddayız heleki yeni yıla girdiğimizden bu yada ama birbirimizle tecrübeleri paylaşıp hazırlanıyoruz
kısmetse ne zaman düğün tarih bellimi ? :123:

hayır belli değil.tahmini ay haziran.gelinlik ve nişanlık konusunda pek bi paniğim yok aslında imaj danışmanıyım çünkü.benim asıl paniğim o anki heyecan aslında.elimi ayağımı nereye koyacağım

hayırlı olsun şimdiden o halde :)
benim düğünümde haziran 4 te inşallah.. gelinlik için modeli az çok kafamda belirledim ama 21 ocakta ilk provamam o zaman üzerimde görüp netleştiricem fikrimi

hayırlı olsun şimdiden o halde :)
benim düğünümde haziran 4 te inşallah.. gelinlik için modeli az çok kafamda belirledim ama 21 ocakta ilk provamam o zaman üzerimde görüp netleştiricem fikrimi

hayırlısı olsun bizim daha hiçbir hazırlığımız başlamadı.

slm canım, ben antalyada yaşıyorum, işim gereği sürekli otelleri dolaşıyorum ve sizin düşündüğünüz bu 3 otelede çok gittim. şunu söyleyeyim ki bu 3 otelden hangisini seçerseniz seçin pişman olmayacağınızı ve güzel bir balayı geçireceğinizi düşünüyorum çünkü hepside gerçekten çok güzel. hiiiç canını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…