2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar gelinliğim çok güzel kına kıyafetim de ...değerlendirmek istedim kiralamak isteyene resimleri atarım ...38 beden açılma payı var.tacı duvağı eldiveni çiçeği herşeyi var...ilgilenenler mesajınızı bekiliyorum.gelinliğimi sadece nikahta giydim istanbuldayım

ben aldım gelinliğimi ama resmini ekle düşünenler olabilir belki.

kızlar ben kararsızım ya bindallı giymesemde gece elbisesi giysem sadece tuhaf mı olur.
giymesem içimde kalırmı acaba

cnm bende içimde kalırmı acaba die düşünüyrm
sonradan pişman olmaktanda çekiniyrm
ama bindallıyıda hiç yakıştıramadım kendime denediğimde.
off çok kararsıızım yaa

benim arkadaşım abiyenin üstüne sadece uzun olan şeyi giymişti şalvarı falan değil sanırım bende ole yapıcam şalvar altına çarık falan giyiyolar ki benim nişanlımla boy sorunum var zaten mümkün değil giymem

iyi akşamlar kızlar, ben bugünlerde yemek takımı bakıyorum. porland, karaca, emsan, pierre cardin, evim,saray, güral, kütahya porselen hepsini gezdim. ama ne model beğenebildim ne de markasına karar verebildim. karaca ile ilgili burdan iyi yorumlar duymadığım için vazgeçtim. porland çok pahalı. emsan da çok güzel desenler var, kütahyada kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için düşünüorum ama kare miii yuvarlak mııı kenarları tüm desenlimiii geometrik desenli miiii çiçekli miiiii grili miiii renkli miiii karar veremedim. çoz gezdikçede çok kafam karıştı zaten.. naapim neeedim bi akıl verin :44:

lemlem ben hep kare düşündüm kare aldım.ben öyle çiçek böcek sevmiorum pek.çeyiz sayfamda modeli var aldığım takımın.en azından fikir olur sana

günaydın kızlar
dün yatak oda resmi eklentisi ekledim gördünüz mü
şimdi tekrar ekleyeceğim
hızlı fotodan kaçıncıyı kopyslıyorduk alttan 2 mi 3 mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…