2011 gelin adayları buyrun sohbete

paşabahçenin çiçekli taşlı modelleri var canım yaldızlılardan alabilirsin

Bakıyorum şimdi zaten küçük bir gümüşlük alcam, büyük tv üniteleri sevmiyorum tv izlerken gözüm kenarlara kayıyo,konsol ve yemek masaası istemiyorum sadece mutfakta masa istiyorum ilerde pişman olur muyum ki,az eşyalı seviyorum kısaca...

Bu nikah işlemleri sinir etti beni bir dolu para yaa(
Devlet hastanesinden en az 40 lira para alınıyormuş, verem savaşta röntgen için alıyormuş, ikametgah içinde vericem, birde fotograf var, off bu ne yaa, soyuluyoruz resmen...

ama canım salonda bi yemek masası şart bence misafirin geldiğinde mutfaktamı masa hazırlicaksın

doğru diyorsun bunu düşünmem lazım ama konsol ve büyük gümüşlük konusunda katiyim :)

bende 9 ay önce evlendim sadece gümüşlük ve masa aldım evi tuttuk ev büyük konsol almicaktim eşyalarım ortada kaldı mecburen aldım yemek takımımı felan koydum yane misafir için olan yemek servisliklerimi tabi bide evine göre eşyalarını alman gerekiyo

Evi kiracı çıkınca göreceğim zaten parke kapı cam yeni yaptırcaz,onuda düşünüyorum parke ne renk olsun kapı ne renk olsun bir sürü şey var kafamda

Evi kiracı çıkınca göreceğim zaten parke kapı cam yeni yaptırcaz,onuda düşünüyorum parke ne renk olsun kapı ne renk olsun bir sürü şey var kafamda

kendi evinizmi olcak yoksa kiramı kendi evinse istediğin gibi al iyi eşya al ama kiracıysan fazla eşyaya gerek yok taşınırken felan maf olur eşyan eşya seçimindede kimsenin aklına uyma ben uydum koltuklarda pişman oldum içime sinmedi yane koltuklarım zaten geldi farklı bi renk artık uğraşmaktan bıkmıştım öle kaldı koltuklar bizim beğendimiz renk değildi yane bide eşyaların evine geldiğinde kntrol et çizik kırık felan varmı diye renk başka renkmi buz dolabımız geldi resmen iç kapak ezilmiş değiştirdim

kendi evimiz,koltuk modelleri ne renk alsam kararsızım valla

kendi evimiz,koltuk modelleri ne renk alsam kararsızım valla

ben beyaz aldım beyazda hevesim vrdı çok güzel duruyo beyaz ama çok çabuk kirleniyo mecburen üzerine örtü örtüyorum halımıda açık renk aldım krem rengi gibi çok açık bi renk onada çay döküldü ne kadar sildiysemde çıkmadı açık renklerinde böle bi sorunu vr ne zamn düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…