- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.981
evet öyle hp öyle davrandım ama bazen hiç konu açasım konuşasım gelmiyor :s normal arkadaşça sohbet ediyorum işde o zamanda ... Işde o zaman kararsız kalıyorum ne hissettin diyorlar hiç birşey :)) karşı tarafı tanımak için hiç tuzak soru sordunuz mu?
ewt cnm pahalı hoşuma gtti acaba yapılablrmi die düşündm
kübracm nereyi arycamki mahmutpaşada brsrü mağaza dkkan var
ewt cnm pahalı hoşuma gtti acaba yapılablrmi die düşündm
kübracm nereyi arycamki mahmutpaşada brsrü mağaza dkkan var
Öncelikle senin için hayırlı olsun tatlımm benim tanısma seklim birazcık degisik oldu benim müdürüm tanıstırdı o yüzden ben çok güvendim o konuda ama benim için önemli olan konular;
Aile yasantısı cok önemli,ev dısında baska bir yerde kalmaması ,aile saygısı aile içi iletişim
Gece hayatının olmaması,içki kullanmaması
Ve kariyer benim bundan sonraki yasantımda bana bakabilecek mi?İş hayatı önemli benim için...
iş sadece evliliği düşününce değişiyor değil mi? kara vermek zor oluyor. ben zaten insanlara zor alışırım. bazen bir anda benden karar vermemi bekliyorlar. yok için ısındımı elektirik aldın mı...
şimdiye kadar ailelerin tanıştırdığı kimseden elektirik alamadım... bakalım belki alırım... ama işde iş, okul,aile gerçekten önemli ... bakalım o anda nasıl davranıcam... inşallah hayırlısı olur.
ortak koşuşacak birşey bulamıormusunuz çok ilginç yaşı kaç merka ettim
yetşr cnm bnmde daha 163 gn var başlayalım :))yapılabilirse oturup yapalım betül bana yetişir de sana yetiştirirmiyiz bilmem
canım ben bugün bitanesinin numarasınıa ldım arayayım pazar günü açıkmı sorayım. orası açıksa heryer açıktır. çünkü oralar hep dipdibe düükkanlar
yok canım ilk defa tanışacağım. ben tanışmadan acaba farklı bir yöntem mi denesem dedim :).
yetşr cnm bnmde daha 163 gn var başlayalım :))
süper olr kübracm sağol
sakın ön yargılı bakma bendde diyordum ben görücü usulü olunca hiç içim ısınmıyor. çünkü şartlanmış gidiyorsun oraya. evleneceğin insan olarak bakıyorsun. ama normalde tanışsan bi erkekle öyle bakmıyorsun. o yzüden görücü ululü biraz daha zor geliyordu. ağlaya ağlya gittim istemiyorum ben diye.gittiğimdede işte bu demedim ama hayır demek içinde bir sebep bulamadım. 1 ay sonra tamamen karar verdim. o süre içinde hep konuştuk. iş hayatındaki sürekliliği hayatınada yansır. çok iş değiştiren insandan uzak dur.
yetşr cnm bnmde daha 163 gn var başlayalım :))
süper olr kübracm sağol
yok kıslar ne hamileligi ya daha var bize hamiş kalmak için
bn cmartesileri izinlym haftaiçi 6 da çıkıorm gdemem cnm merterde çalışıorm pazar gnü nişanlmla gdeblmek için istemştim ama kapalymşbetülcüm şimdi aradım pazar günleri kapalıyız dedi. demekki bütün dükkanlar kapalı . ben çok işlek biyerdekinin almıştım kartını. sanmıyorum heryer açıkken onun kapalı olacağını. hafta içi ve cumartesi de 6.30 a kadar açıklarmış.senin iş yeri yakınmı oraya
ay ne güzel gün sayıyorsunuzz darısı başıma
yapalım yetiştirelim ben küçük kutucuklar gördüm 50tane 16 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?