2011 gelin adayları buyrun sohbete

ortak koşuşacak birşey bulamıormusunuz çok ilginç yaşı kaç merka ettim

iş sadece evliliği düşününce değişiyor değil mi? kara vermek zor oluyor. ben zaten insanlara zor alışırım. bazen bir anda benden karar vermemi bekliyorlar . yok için ısındımı elektirik aldın mı...
şimdiye kadar ailelerin tanıştırdığı kimseden elektirik alamadım... bakalım belki alırım... ama işde iş, okul,aile gerçekten önemli ... bakalım o anda nasıl davranıcam... inşallah hayırlısı olur.

Aşk benim için çok önemli...ben nisanlımı ilk gördügüm zaman hep onunla yaslanmak istedim hep heyecanlandım elim ayagım tutmadı...ama hiç de susmadık ilk 1 hafta bütün hayatımızı paylastık...1 hafta sonunda evlenme teklif etti kabul ettim sonra annemle babamla tanıstı bilmiorum ciddi düsünen birisi de niyetini belli eder zaten ....

sakın ön yargılı bakma bendde diyordum ben görücü usulü olunca hiç içim ısınmıyor. çünkü şartlanmış gidiyorsun oraya. evleneceğin insan olarak bakıyorsun. ama normalde tanışsan bi erkekle öyle bakmıyorsun. o yzüden görücü ululü biraz daha zor geliyordu. ağlaya ağlya gittim istemiyorum ben diye. gittiğimdede işte bu demedim ama hayır demek içinde bir sebep bulamadım. 1 ay sonra tamamen karar verdim. o süre içinde hep konuştuk. iş hayatındaki sürekliliği hayatınada yansır. çok iş değiştiren insandan uzak dur.

yapılabilirse oturup yapalım betül bana yetişir de sana yetiştirirmiyiz bilmem
yetşr cnm bnmde daha 163 gn var başlayalım :))
canım ben bugün bitanesinin numarasınıa ldım arayayım pazar günü açıkmı sorayım. orası açıksa heryer açıktır. çünkü oralar hep dipdibe düükkanlar

süper olr kübracm sağol

evet ayen öyle bende acaba ilerde sevebilirmiyim diye içimden geçiriyorum.
bende şimdiye kadar insanları kırmamak için milletin ağzına laf düşürmemek için tanıştım. ama hep kendi tanıştığım beğendiğim biri olsun istedim malesef kısmet bakalım.

yetşr cnm bnmde daha 163 gn var başlayalım :))

süper olr kübracm sağol

betülcüm şimdi aradım pazar günleri kapalıyız dedi. demekki bütün dükkanlar kapalı . ben çok işlek biyerdekinin almıştım kartını. sanmıyorum heryer açıkken onun kapalı olacağını. hafta içi ve cumartesi de 6.30 a kadar açıklarmış.senin iş yeri yakınmı oraya

kızlar bu keseler için malzeme hasırcılar caddesinde var eminönünde. bütün malzemeyi alıp kendin yapabilrsin. ben çok beğendim. kınada alternatif bir hediye dahaolur. kına kuruyemiş birde lavanta dağıtabilirim

bn cmartesileri izinlym haftaiçi 6 da çıkıorm gdemem cnm merterde çalışıorm pazar gnü nişanlmla gdeblmek için istemştim ama kapalymş sağol canm

ay ne güzel gün sayıyorsunuzz darısı başıma
yapalım yetiştirelim ben küçük kutucuklar gördüm 50tane 16 lira

kutuları bnd grdm kına koymak için istiorm onlardanda bu keseleri de daha az sayıda yapıp gençlere o gnden hatıra kalsn die yapmak istiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…