- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #41.961
89 mu:18: ben kesin evde kaldım
ne giyeceksin kız toprak tanışmada
Eki Görüntüle 123393 Eki Görüntüle 123395 Eki Görüntüle 123394
kızlar çk hoşuma gtti bu keseler szce yapılablr mi
Eki Görüntüle 123393 Eki Görüntüle 123395 Eki Görüntüle 123394
kızlar çk hoşuma gtti bu keseler szce yapılablr mi
buket onun bırak kızınz kahveyi gzel yapamamşı konuşacak durumu olcak mı bakalım enşte seni tehdt etmş içinde varsa yap hayatım :))) bn sadece kahveyi yaptım diğerlerini amcam yptı :))ben fena tırstım canım babana kızınız bir kahve bile yapmayı bilmiyor almaktan vazgeçtik derim görürsünde dedi çok korktum çokSizde iyice yüklenmişsiniz kız nasıl kıydın
bzim 5 yaş var 84 lüolur mu kız öyle şeyyy :)))
Eniştelerle yaş farkı olan var mı kızlar
içine ne koymuş bunların. kına için mi
89 mu:18: ben kesin evde kaldım
Ben de evde kaldım o zamann bende 26 yasındayım
Elçincimmm evli bayanın rüyada hamile oldugunu görmesi bebek anlamına gelirmisss
Deniz yalnızz deilsin tatlımm ben de varım...
Kızlar sizi bilmem ama evlenmek için ben ancak müsait oldum 2007 yılında unvden mezun oldum 2008 yılında nisanlımla tanıstım flört dönemi birbirimizi tanımadan evlenemezdik 2010 yılında nisanlandım insallah 2011 yılında da evlenirim
buket onun bırak kızınz kahveyi gzel yapamamşı konuşacak durumu olcak mı bakalım enşte seni tehdt etmş içinde varsa yap hayatım :))) bn sadece kahveyi yaptım diğerlerini amcam yptı :))
bzim 5 yaş var 84 lü
bnlarda lavanta var cnm istediğin şeyi koyablrsn bi stede grdm tanesi 15 lira yazıodu
kübra bnde pazar gnü eminönüne gtmek istiorm bişiler bakıcam açkmdr
selam bayanlar nasılsınız hepiniz....
Aslında sizlere sormakta fayda var yeni biri ile tanışacaksınız bu kişi biraz damat adayı olarak karşınıza ççıkacak. Siz tanımak için neler sorardınız?
aslında sizlere sormakta fayda var yeni biri ile tanışacaksınız bu kişi biraz damat adayı olarak karşınıza ççıkacak. siz tanımak için neler sorardınız?
aslında sizlere sormakta fayda var yeni biri ile tanışacaksınız bu kişi biraz damat adayı olarak karşınıza ççıkacak. siz tanımak için neler sorardınız?
tanesi 15 lira biraz çok değil mi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?