2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ben geldim. eminönüne gitmiştim patron yolladı bir iş için gitmişken bi bakındım. mercan a falan hiç bişey yok boşuna gitmeyin öyle ucuz falan da değil

ben fena tırstım canım babana kızınız bir kahve bile yapmayı bilmiyor almaktan vazgeçtik derim görürsünde dedi çok korktum çok Sizde iyice yüklenmişsiniz kız nasıl kıydın
buket onun bırak kızınz kahveyi gzel yapamamşı konuşacak durumu olcak mı bakalım enşte seni tehdt etmş içinde varsa yap hayatım :))) bn sadece kahveyi yaptım diğerlerini amcam yptı :))
olur mu kız öyle şeyyy :)))

Eniştelerle yaş farkı olan var mı kızlar
bzim 5 yaş var 84 lü
içine ne koymuş bunların. kına için mi

bnlarda lavanta var cnm istediğin şeyi koyablrsn bi stede grdm tanesi 15 lira yazıodu

kübra bnde pazar gnü eminönüne gtmek istiorm bişiler bakıcam açkmdr

89 mu:18: ben kesin evde kaldım

Ben de evde kaldım o zamann bende 26 yasındayım

Elçincimmm evli bayanın rüyada hamile oldugunu görmesi bebek anlamına gelirmisss

Deniz yalnızz deilsin tatlımm ben de varım...

Kızlar sizi bilmem ama evlenmek için ben ancak müsait oldum 2007 yılında unvden mezun oldum 2008 yılında nisanlımla tanıstım flört dönemi birbirimizi tanımadan evlenemezdik 2010 yılında nisanlandım insallah 2011 yılında da evlenirim

selam bayanlar nasılsınız hepiniz....
aslında sizlere sormakta fayda var yeni biri ile tanışacaksınız bu kişi biraz damat adayı olarak karşınıza ççıkacak. siz tanımak için neler sorardınız?

ben bu kuşağa biraz erken katıldım

tanesi 15 lira biraz çok değil mi yaaa

bnlarda lavanta var cnm istediğin şeyi koyablrsn bi stede grdm tanesi 15 lira yazıodu

kübra bnde pazar gnü eminönüne gtmek istiorm bişiler bakıcam açkmdr[/QUOTE]

pazar günü için bir bilgim yok ama ben bugün gittim. açıkçası pek bişey yok eski şeyi kalmadı heralde. baharatlık sordum 55 tl dedi. yemek takımı sonra çatal bıçak takımı falan. avm lerdeki mağazalarla aynı fiyatları. gerçi çok gezemedim ama aramadan pazar gitme kapalı olabilir.

Aslında sizlere sormakta fayda var yeni biri ile tanışacaksınız bu kişi biraz damat adayı olarak karşınıza ççıkacak. Siz tanımak için neler sorardınız?

bence doğal olmak en güzeli
soru sormak yerine ortamın gidaşıtına bakmak daha güzel
bir kerede bunak arar veremzsin ki

aslında sizlere sormakta fayda var yeni biri ile tanışacaksınız bu kişi biraz damat adayı olarak karşınıza ççıkacak. siz tanımak için neler sorardınız?

Öncelikle senin için hayırlı olsun tatlımm benim tanısma seklim birazcık degisik oldu benim müdürüm tanıstırdı o yüzden ben çok güvendim o konuda ama benim için önemli olan konular;
Aile yasantısı cok önemli,ev dısında baska bir yerde kalmaması ,aile saygısı aile içi iletişim
Gece hayatının olmaması,içki kullanmaması
Ve kariyer benim bundan sonraki yasantımda bana bakabilecek mi?İş hayatı önemli benim için...

him kimseyi sorularla tanıyamıyoruz maalesef. uzun bir süreç seni bekliyyor. konuşmalarındaki samimiyet devam edip etmeyeceğini gösterecektir sana tabi içinde ısınırsa. sakın acele karar verme. tanı gez birlikte vakit geçir. tabi çokta uzatma bu tanıma sürecini. hakkında hayırlısı olsun.

evet öyle hp öyle davrandım ama bazen hiç konu açasım konuşasım gelmiyor :S normal arkadaşça sohbet ediyorum işde o zamanda ... işde o zaman kararsız kalıyorum ne hissettin diyorlar hiç birşey :)) karşı tarafı tanımak için hiç tuzak soru sordunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…