2011 gelin adayları buyrun sohbete

HIm muhasebeciler maaşlarını söylerse sevinirim :) benim asgari ücretten azdı ilk deneyimim oldugu için daha yeni asgari ücretten başlıcam kısmetse

bende bi süredir burdayım ama bitürlü işlerden yazma fırsatı bulamıyordum ben nisan 84 izmir doğumluyum izmirde yaşıyorum ismim nil ::) şimdiden çok memnun oldum tanıştığımaa

hoşgeldin canım aynı yaştayız desene ay izmir hayallerimin şehri ama gezmek nasip olmadı şöle bir otogardan gördüm okadar yaa bende elçin canım istanbulda yaşıyorum ama mersinliyim

Aşkolsun canım yaaaa hani benim ismim hani düğün tarihimi eklememişsin buraya

hoşgeldin canım aynı yaştayız desene ay izmir hayallerimin şehri ama gezmek nasip olmadı şöle bir otogardan gördüm okadar yaa bende elçin canım istanbulda yaşıyorum ama mersinliyim

memnun oldum elçin bigün yolun düşerse gel gezdiririm ben seni izmir güseldir başka yerde yaşayamıyor insan burda yaşadıktan sonra:)alışkanlık yapıo

Aşkolsun canım yaaaa hani benim ismim hani düğün tarihimi eklememişsin buraya

Sen tarihini belirttinmi canım?
Ben görmemişim belirttiysen.
tekrar yazıver eklim :)

Kızlar ben arada msjları gözden kaçırıyorum.
öle durumlarda özel msj da atabilirsiniz.
eklerim hemen değişiklikleri filan düzeltirim.

memnun oldum elçin bigün yolun düşerse gel gezdiririm ben seni izmir güseldir başka yerde yaşayamıyor insan burda yaşadıktan sonra:)alışkanlık yapıo

ben en yakın arkadaşımda izmirde yaşıyor canım ama oda ist gelin gelecek ama yakın manisa var oraya gittim artık gelirsem gezdirisin

Yazmıştım şekerim ama haklısın topik o kadar hızlı ilerliyor ki görmen imkansız Hata bende şekerim kıs kaprisi yaptım
Yazıyorummm Allah nasip ederse inşallah 3 Temmuz düğün 2temmuz kına

üyeliğimi iptal ettirdim hepinize sevgiler içim böyle cidden huzursuz nişanlımdan izin alıp üye olcam,,gerçi bu sitede ondan baska bişi konuşmuyorum ama gelde anlat :F

aslıcım seaster aysunun kına tarihi gözükmüyor kınası olmayacak mı benim gibi bende tek kına tarihi yazmayacak ben olurum diyordum

Şİmdi nişanlıma söylesem ver şifreni bakayım diyecek baksın ama çok kıskancım merakına girer bakar o yüzden söylemedim iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…