2011 gelin adayları buyrun sohbete

bnde değşk bi kna olsn istiorm neler düşünüosn esra..

bu arada aslı hani sen bi fotoğraf paylaşmştn kız kınada oturuo arkdşları etrafnda oturuo bnde öle istiorm demştm o fotoğrafı tekrr atarmsn bnm flashm kaybolnca herşeym gtti yeniden toprlamaya çalışıormda

evde olmakta güsel bi duygudur eminim ama çalışmaya alışanlar sıkılır sanırım evde olmaktan

canım ben 4 aydır çalışmıyorum daha önce full çalıştım evlenince birde şehir degiştirdim
ama evde olmakta güsel be bol bol uyuyorum çalışırken en çok özledigim şeydi

canım ben 4 aydır çalışmıyorum daha önce full çalıştım evlenince birde şehir degiştirdim

kıskandım valla aynı özlemi bende çekiyorum senelerdir
düşünmüyomusun çalışmayı artık?

çalışmaya alışan insan için evde oturmak zor olsa gerek yani benim için öyle en azından hafta sonu bile çok uzun geliyor bana

çok bişey istemiyorum hayattan önce sağlık birazcık para bol miktarda huzur
çok çok mutluluk akşamalrı tek yemek yememek :))

seni almayıp napacaklar şekerim kıs nezaman geliyorlaar şimdi seni istemeye

kısmet olursa 23 ocakta ben tanışmaya gideceğim canım şubattada onlar gelirler annem babama soracak veririm derse istemeye gelirler yok önce tanışalım derse tanışmaya gelirler planlarımıza göre tabiki kısmetse şubat ayında istenmiş olurum canım

canım yavaş yavaç araştırmaya başladım bakınıyorum yani
kıskanma çalış seninde olur

:):) balayının hayalini kuruyorum uyucağım 1 hafta tatili:)
görüp geçireceğin bayramlar dışında tek olan 1 haftalık tatilimi
düşününce çok mutlu oluyorum valla 1 hafta işe gitmemek güzel gelicek:)
sen nezaman evlendin elçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…