- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.701
bnde böle sade sözleri seviorm :)
Aslıcım kapalı değilim
ama çok ta açık değilim dışarıda sıfır kollu giymem mini etek giymem
ama kapri ve kısa kollu badi felan giyerim
normalim yani de rahat olmak istiyorum o gece nişanımda elbisem straplex di kayınvalidem şal yaptıralım dedi nişanlımda pek istemiyor açık çok. çekiştirip durmak geliyor insanın içinden düşücek sanıyorum oynarken felan sinir oluyor bu yüzden kollu veya askılı kayık gibi bakıyorum rahat zaten göğüs yok tek omuzlu ne çok açık ne çok kapalı canım bende bilmiyorum ki zor iş
kusura bakmayın mesaja cevap yazmadığımdan değil arkadaşlar sizde bişeyler soruyorsanız görmediğimden malüm hem çalışıyoruz hem çene yapıyoruz
allah çıldırdı bizim kız yazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bir tane var belki çok sıradan ve çok basit ama görünce böyle işte tam benim tarzım dediğim gibi oldu içim bir hoş olmuştu kahretsin wolrd dosyasına attım
ben varım bebişş 84 lü hatta 1 hafta sonra 27 oluyorum :84::86:
kıslar bende çok açık giyinmem benim gelinlik modelimi görmüşsünüzdür tek kolluydu
27 olmaya sevinmelimi üzülmelimi bilmiyorum bende 11 mayısta 27 olcam fena valla 30a yaklaşıyorus
Bilgisayar mezunu musun canım sende? Yoksa sonradan mı öğrendin senin asıl yapmak istediğin iş nedir? Ben bilgisayarcıyım bölümümü çok seviyorum ama kendimi geliştiremiyorum ona çok üzülüyorum. Çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum malum tecrübe
Bilindik bir model ama saçıyla duruşuyla çok hoşuma gitti buda :)
Böyle bişey yaptırırsam eteğinide sırf danteldenmi yaptırsam yoksa tüldenmi acaba =)
Eki Görüntüle 123949
nişanlımında 11 mayıs d.günü
çok isterdim 11 mayısta evlenmek ama 1 hafta bile çok erken bizim için.
Bilindik bir model ama saçıyla duruşuyla çok hoşuma gitti buda :)
Böyle bişey yaptırırsam eteğinide sırf danteldenmi yaptırsam yoksa tüldenmi acaba =)
Eki Görüntüle 123949
27 olmaya sevinmelimi üzülmelimi bilmiyorum bende 11 mayısta 27 olcam fena valla 30a yaklaşıyorus
off hemde nasılboğa burcu
yandın oda inatçı mı benm gibi ?
boğa burcu
yandın oda inatçı mı benm gibi ?
ne kadar geç atılırsak hayat evliliğe okadar az yıpranırız diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?