- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.681
elçinin dışında 84lü okmu:) ben mi geç kalmışım evlenmeye sizmi erken evleniyosunuz:
selamlarr
ben geldimm
selamlarr
ben geldimm
Banada öyle bir iş teklifi gelmişti.
3Dmax programında stand tasarımı yapmamı istemişlerdi.
Size o programımı kullanıyorsunuz?
maşaallahımız var
M.DİLEK,Pandomim+,nysan,sonbahar14+,natis,elcintih,lugruns,gunesteki_golge,kradese+,spicy_,hlmbtl,DENİZKOYDUMADIMI+,akasya22,ykyy,
aman nazar deymesinnnnn
yok kıs öle deme walla kısmet işi ya seninde zamanın geliyo yani
kradese - denizzzzzzzzz
beni görmüyomusun..................... :84: :84: :84:
kıslar ben şimd, gitmek zorundayım kocişle buluşacam o yüzden
yoksa sohbet çok güselll ama napim kocişide bekletme olmaz yani size doyum olmuyor
ben fırsat buldukça gelirim hafta sonraı gelemiyom kociş evde onunla ilgileniyom çünküDD
Ne güzel maşallah tam benim istediğim işleri yapıyorsunuz bende güya bilgisayarcıyım ama hiç bir şey bilmiyorum bildiklerimi de unuttum çalışmaya çalışmayaŞimdi çok imreniyorum çalışanlara...
Aslıcım kapalı değilim
ama çok ta açık değilim dışarıda sıfır kollu giymem mini etek giymem
ama kapri ve kısa kollu badi felan giyerim
normalim yani de rahat olmak istiyorum o gece nişanımda elbisem straplex di kayınvalidem şal yaptıralım dedi nişanlımda pek istemiyor açık çok. çekiştirip durmak geliyor insanın içinden düşücek sanıyorum oynarken felan sinir oluyor bu yüzden kollu veya askılı kayık gibi bakıyorum rahat zaten göğüs yok tek omuzlu ne çok açık ne çok kapalı canım bende bilmiyorum ki zor iş
kusura bakmayın mesaja cevap yazmadığımdan değil arkadaşlar sizde bişeyler soruyorsanız görmediğimden malüm hem çalışıyoruz hem çene yapıyoruz
beraberliğe adım attığımız bu çok özel günümüzde mutluluğumuzu bizimle paylaşmanızı diliyoruz
davetiye metni için en açık sade söz bu sanırım
aslında çok söz var ama hepsi mani gibi....
elçinin dışında 84lü okmu:) ben mi geç kalmışım evlenmeye sizmi erken evleniyosunuz:
Canım aslında işimiz çok güzel ama ben istediğim mesleği yapamıyorum bazı sebeplerden dolayı.
Autocad ve solidworks benim asıl kullanmam gerekenler ama olmuyor işte(
Aslıcım kapalı değilim
ama çok ta açık değilim dışarıda sıfır kollu giymem mini etek giymem
ama kapri ve kısa kollu badi felan giyerim
normalim yani de rahat olmak istiyorum o gece nişanımda elbisem straplex di kayınvalidem şal yaptıralım dedi nişanlımda pek istemiyor açık çok. çekiştirip durmak geliyor insanın içinden düşücek sanıyorum oynarken felan sinir oluyor bu yüzden kollu veya askılı kayık gibi bakıyorum rahat zaten göğüs yok tek omuzlu ne çok açık ne çok kapalı canım bende bilmiyorum ki zor iş
kusura bakmayın mesaja cevap yazmadığımdan değil arkadaşlar sizde bişeyler soruyorsanız görmediğimden malüm hem çalışıyoruz hem çene yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?