2011 gelin adayları buyrun sohbete

Banada öyle bir iş teklifi gelmişti.
3Dmax programında stand tasarımı yapmamı istemişlerdi.
Size o programımı kullanıyorsunuz?

Ne güzel maşallah tam benim istediğim işleri yapıyorsunuz bende güya bilgisayarcıyım ama hiç bir şey bilmiyorum bildiklerimi de unuttum çalışmaya çalışmaya Şimdi çok imreniyorum çalışanlara...

kıslar ben şimd, gitmek zorundayım kocişle buluşacam o yüzden
yoksa sohbet çok güselll ama napim kocişide bekletme olmaz yani size doyum olmuyor
ben fırsat buldukça gelirim hafta sonraı gelemiyom kociş evde onunla ilgileniyom çünkü DD

Aslıcım kapalı değilim
ama çok ta açık değilim dışarıda sıfır kollu giymem mini etek giymem
ama kapri ve kısa kollu badi felan giyerim

normalim yani de rahat olmak istiyorum o gece nişanımda elbisem straplex di kayınvalidem şal yaptıralım dedi nişanlımda pek istemiyor açık çok. çekiştirip durmak geliyor insanın içinden düşücek sanıyorum oynarken felan sinir oluyor bu yüzden kollu veya askılı kayık gibi bakıyorum rahat zaten göğüs yok tek omuzlu ne çok açık ne çok kapalı canım bende bilmiyorum ki zor iş

kusura bakmayın mesaja cevap yazmadığımdan değil arkadaşlar sizde bişeyler soruyorsanız görmediğimden malüm hem çalışıyoruz hem çene yapıyoruz

görüşürüz elçincim

Canım aslında işimiz çok güzel ama ben istediğim mesleği yapamıyorum bazı sebeplerden dolayı.
Autocad ve solidworks benim asıl kullanmam gerekenler ama olmuyor işte (

Sen de bendensin canım bende öyle ortadayım :13: Gelinliği bende kollu bakıyorum aslında ben daha çok etek kısımlarına bakıyorum istediğim türden birbulabilsem omuz kısmının modeline geçeceğim inşallah:) Gerçi daha düğüne de çok acaba erken mi başladım ben gelinlik bakmaya:26:

Canım aslında işimiz çok güzel ama ben istediğim mesleği yapamıyorum bazı sebeplerden dolayı.
Autocad ve solidworks benim asıl kullanmam gerekenler ama olmuyor işte (

Bilgisayar mezunu musun canım sende? Yoksa sonradan mı öğrendin senin asıl yapmak istediğin iş nedir? Ben bilgisayarcıyım bölümümü çok seviyorum ama kendimi geliştiremiyorum ona çok üzülüyorum. Çalışmak istiyorum ama iş bulamıyorum malum tecrübe

bende böyleyim aslında ama straplez aldım gelinliği içinde bişiysi var lastikli o tutuo düşmüo hiç
atladım zıpladım düşermi diye yok düşmedi
üzerinede şal yaptırdık ayrıca etolde aldım çok rahatsız olursam giyerim die.

elcinciğim görüşürüz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…