2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ay hayırlı olsun, kızlaar yarın sözüm var :))
Geçen sene 9 ocakta sözüm olmuştu...

oooooo sen bir sene tamamlamışsın valla bizim söz nişan bir arada olacak bende bugün mahmutpaşaya gideyim de söz mendili bakayım dedim ama benim akıllı sevgilim karşıya teyzesine gitmiş tek başımada gitmek istemedim akşama kadar şirketteyim çalışacağızzzz

Valla canım çift kişilik bende özdilek var ölçtüm aynı hatta bir karış bimdeki büyük geldi kocaman bir home yazıyordu ama neydi unuttum kumaşı çok hoşumuza gitti beğendik biz .))

Valla canım çift kişilik bende özdilek var ölçtüm aynı hatta bir karış bimdeki büyük geldi kocaman bir home yazıyordu ama neydi unuttum kumaşı çok hoşumuza gitti beğendik biz .))

denizim 365 home dur barkası:)) bende bakayım yine bugün lınens-taç nevresim fiyatları uçmuş 50 tl aldığım şey 100 tl olmuş dışardan ihracat yokmuş zam gelmiş hepsine:84:

Zuhalcim ben o markayı ilk defa duydum şimdi baktım çok güzel .)
nek adar acaba fiyatı bizimkiler samsunlu öyle fındık cevizleri eksik olmaz

çok açıklayıcı oldu zuzum kullanışlı birşey demekki alırım bende

evet esroo bende bakacağım bugün:)))

denizim yaseminde limango ya gelmiş 20 tl ye almış bende bulur görürsem alcam hemen :86:

Valla kızlar markasızsa çok dikkat edin, limangodan bir kere aldım nevresim taç ve daisy in colors dışında gelirse almam sanırım.
Çünkü 1 yıkamada çeker diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…