- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.901
günaydın kuzuş hoş geldin iyiyiz sen nasılsın
işin espirisi tabiki ;
sabırlı olması gerektiğini söylememe gerek yok esra için
işte bazen iş yerlerinde oluyor böyle sıkıntılar kimde yok ki
çok uykum var zuhal ya bir çözüm bul bana
iyidir bebiş ne olsun çıkışta lınense uğrayıp 10 adet havlu aldım modelelrden birer tane kalmış elelrinde 100 tl verdim etiket fiyatlarında 17,5-26 tl yazıyordu havlu fasınıda böylelikle kapattım
gel bebişim sana bir masaj yapayım yumuşak yumuşak hamamdaki tellaklardan daha iyi yaparım:90: gell senn
zuzum hayırlı olsun havluların senin tarzın bu bir ara birşeye takıyorsun ondan epey bir stok yapınca kendine başka çeyiz hobileri buluyorsun sırada ne var merakla bekliyoruz
AY ben tam bir masaj manyağıyım .))
anneme yaptırıyorum sürekli bıktı kadın en sonunda masaj aleti aldım :)))))))))))
nişanlıma diyorki sabah akşam masaj yaptırcak neredeyse :)) oda gülüyor hiç yapmayı sevmez çünkü bende sık sık kulunç oluyor kaburgama felan hastanelik olurcasına geçn yolda azıcık omzumu ovsana dedim nefesim kitlendi iki yaptı bıraktı ah ah artık sana gelirim yavru :)))))))))))))))))))))))))
zuhalcim güle güle kullan günlük kullanım için mi aldın onları yoksa çeyizliklerden mi
bende bimdeki nevresim takımını aldım bir tane kalmıştı annemde komşuya aldırmış habersiz iki tane birden allahtan ayrı renkler
aynen bebişimm çözdün benii:))))) sıra da şu fındık,ceviz küçük et satırı olan takımlar var jowıssa nın onlardan alacam takımı yapacağım:86:
Tam dalacaktımki elticeezim arayıp gazımı aldı :))
Zuhal bebişim hayırlı olsun havluların...
herkesin ismini birbirine karıştırıyorum ve sürekli isim soruyorum cimcime senin ismin neydi
al da ekle bakalım zuzum örnek olsun banadaşu yuvarlak mutfak peçetelerin çok şirinmiş ilk defa gördüm o tarz birşey nasıl kullanılıyor
Kızlar haftaya bime palmolive duş jelleri geliyor, 1 kadın 1 erkek 2,95 iyi değilmi?
Acaba neden o kadar uygunki, ben geçen durunun duş jeline 6 lira verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?