2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım merhaba senin anlattıklarını okuyunca aklıma direk ucuz etin yahnisi bol olur gibi bir laf vardır ya o geldi Bizde sizin gibiydik önce eğlencedüşünüyorduk yerimiz belli değildi ama öyledüşünmüştük sonra düğn salonuna çevirldi biz salonu tuttuk. Daha önce bir kaç salona baktık iki tanesinde senin dediğin gibi gelin başı da içindedahildi ama ben istemedim kim bilir nereye görüteceklerdedim. Tabiki bilinmez belki çok iyi yerleregöürürler ama önce araştır derim. Verdiği gelinlikçi ismiyle gidip konuş en pahalısına bak bakalım ne diyecekler. Git kuaföre bak davetiye yaptıracağı yere tek tek bak derim. Hepsineb aktıktansonra için vrahat ederse o zaman mantıklı ve hesaplı bir durum gibi geldi bana. Gelişmeleri de bildirirsen çok sevinirim m eraklandım şimdi Bu arada sen hangi şehirdesin?

ah be güzelim keşke gidebilsem sorun o ya, nişanlım istanbulda ben yurtdışındayım
bu yüzden ilgilenemiyorum malesef. ee erkekte ne anlar ki öyle değilmi,
bi yandan nişanlımı düşünüyorum, ki onun için büyük rahatlık olacak, heleki bu zamanda evlenirsek. daha geçen balayını nasıl yapcaz derken balayı içinde para kalmış oluyor böylelikle.
çok zor işler çoook

Son düzenleme:

Haklısın canım zor gerçekten. Bizde balayı istiyoruz tabii masraflardan biraz olsun para artırabilirsek:97: Hangi şehire gelin gideceksn peki. Yani düğün falan hangi şehirde olacak

Haklısın canım zor gerçekten. Bizde balayı istiyoruz tabii masraflardan biraz olsun para artırabilirsek:97: Hangi şehire gelin gideceksn peki. Yani düğün falan hangi şehirde olacak

En zor dönemlerde evleniyoruz valla Allah yardımcımız olsun
canım nişanlım buraya gelicek Almanya'ya, düğün İstanbul'da olucak Ümraniye'de, beklerim buyrun gelin
sen nereye gelin gidiyorsun ?

bana az müsade gelirim yine, araştırmalara devam edeyim

Hm hayırlı olsun canım. Ben ankaraya inşallah Çok teşekkür ederim canım davetin için. Bende beklerim inşallah ama düğünlerimiz çakışıyor sanırım:) şimdi gördüm galiba sizin nişan 10-10-10 da olmuş düğün de 3 temmuz anladığım kadarıyla. Yani bizimle aynı

cnm valla normalde fiyat hepsi içinde çok iyi. ama bakalım fotocu nasıl gelinbaşı nasıl olucak gelinlik nasıl olucak. ya da sen kiralıkmı istiyorsun satılık mı?
araştırmadan evet deme bence. yurtdışındasın ama buradaki tanıdıkların araştırsın en azından.
böyle bi paketi bu kadar ucuza veriolarsa altında bişiy aramak lazım.
ya da ben çok pinpirikliyim yinede karar senin.

Eki Görüntüle 124427

kızlar sizce şu kıyafet nasıl ?
bindallı yerine yada onu giymeden giysem mi yoksa yakışmaz mı kendi kına geceme

tatlım elbise olarak bunu düşünme bence. bi gece elbisesi gibi bişiy bak derim.
bindallı niyetine olabilir ama ben olsam bindallıyı tercih ederdim

iyi akşamlar kızlar 2 gündür ancak gelebildim.mobilya falan bakıyoruz ama kafam allak bullak oldu kızlar ya.neyi nasıl alacağımı bilemedim bir türlü.ağlıcaktım nişanlım beni metroya bırakırken.öle acele öptüm ayrıldım çocuktan

hoşgeldin aysuncum bende seni bekliyordum:) seninde benim gibi kınan olmayacak galiba

evet spicy ayrıca bi kına yapmak istemiyorum.benim yakınlarım samsunda değiller.Ordudalar.onların ordan buraya gelmesi zor.onca insan gelse nerde yatırıcaz.bi de ben izine düğünden 1 gün önce çıkıyorum ki balayından sonra dinlenelim diye.o nedenle kına istemedim.evde tanıdıklar olursa belki bişeler yaparız evin içinde.ama özel bir şey yok yani

bende tek kınası olmayacak ben olurum diye düşünüyordum:) bende kınaya gelen düğüne gelmiyor misafirler bölünüyor diye istemiyorum gelin hamamımı yapsak bizde

spicy valla hamam da iyi fikir ama dediğim gibi cuma günü çalışıcam.tabi müdürüm iyilik edip bana idari izin verirse süper olur

dilek ben de eklediğin gelinliği beğenmedim canım.daha hoş kapalı modeller var.

hoşgeldin sonbahar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…