- 1 Ekim 2008
- 347
- 3
- 116
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #42.981
selam kızlar
bir sorum olacaktı, umarım yardımcı olan vardır,
biz aslında düğün değilde nikah sonrası eğlence yaparız diyorduk,
hatta yerimizde belliydi ama son anda pürüzler çıktı vazgeçtik.
Dün bir düğün salonu bulduk (ki bu zamanda bulabildiğimize şaşırdım, düğünüm temmuzda),
şimdi iki arada bir derede kaldım. Sorum da şu:
Salon fiyatı 2Milyar küsür, orkestra, pastası dahil.
Ama salon sahibi birde düğün paketi yapıyormuş,
oda 4 Milyar, salon, orkestra, pasta, ikramlar, süsleme, fotograf (dış çekim), video gece boyunca, davetiyeler ve en önemlisi gelinlik, gelin başı da paket dahilinde.
Yani hepsi 4 Milyar.
Ama şuda var: Gelinlik kıralık veriliyor. Ve gelinliği salonun anlaşmalı olan, anadolu yakasının en tanınmış gelinlikçisinden alınıyormuş,gelinlik fuarınada katılıyormuş bu gelinlikçi.
Salon sahibiyle anlaşmalı olduğu için bana şöyle söylendi, vitrinde beğendiğim hangisiyse onu alabilirmişim, ister 2 milyar ister 5 milyar.
Şimdi size sorum, bu paketi almak mı mantıklı yoksa sadece salonu tutup geri kalanını ekstra alıp ödemek mi?
Yardımlarınız için teşekkürler kızlar
hoşgeldinn elcinnnn
gez anacım tabikiiiiiii
benimkide burda takarım kolumaaa gezerim vallahiiii
Canım merhaba senin anlattıklarını okuyunca aklıma direk ucuz etin yahnisi bol olur gibi bir laf vardır ya o geldiBizde sizin gibiydik önce eğlencedüşünüyorduk yerimiz belli değildi ama öyledüşünmüştük sonra düğn salonuna çevirldi biz salonu tuttuk. Daha önce bir kaç salona baktık iki tanesinde senin dediğin gibi gelin başı da içindedahildi ama ben istemedim kim bilir nereye görüteceklerdedim. Tabiki bilinmez belki çok iyi yerleregöürürler ama önce araştır derim. Verdiği gelinlikçi ismiyle gidip konuş en pahalısına bak bakalım ne diyecekler. Git kuaföre bak davetiye yaptıracağı yere tek tek bak derim. Hepsineb aktıktansonra için vrahat ederse o zaman mantıklı ve hesaplı bir durum gibi geldi bana. Gelişmeleri de bildirirsen çok sevinirim m eraklandım şimdi Bu arada sen hangi şehirdesin?
ah be güzelim keşke gidebilsem sorun o ya, nişanlım istanbulda ben yurtdışındayım
bu yüzden ilgilenemiyorum malesef. ee erkekte ne anlar ki öyle değilmi,
bi yandan nişanlımı düşünüyorum, ki onun için büyük rahatlık olacak, heleki bu zamanda evlenirsek. daha geçen balayını nasıl yapcaz derken balayı içinde para kalmış oluyor böylelikle.
çok zor işler çoook
Haklısın canım zor gerçekten. Bizde balayı istiyoruz tabii masraflardan biraz olsun para artırabilirsek:97: Hangi şehire gelin gideceksn peki. Yani düğün falan hangi şehirde olacak
En zor dönemlerde evleniyoruz valla Allah yardımcımız olsun
canım nişanlım buraya gelicek Almanya'ya, düğün İstanbul'da olucak Ümraniye'de, beklerim buyrun gelin
sen nereye gelin gidiyorsun ?
bana az müsade gelirim yine, araştırmalara devam edeyim
ohhh ne güzel maşallah kocalarınız yanınızda doyadoya gezin şekerim darısı ayrı kalanlara olsun
cnm valla normalde fiyat hepsi içinde çok iyi. ama bakalım fotocu nasıl gelinbaşı nasıl olucak gelinlik nasıl olucak. ya da sen kiralıkmı istiyorsun satılık mı?selam kızlar
bir sorum olacaktı, umarım yardımcı olan vardır,
biz aslında düğün değilde nikah sonrası eğlence yaparız diyorduk,
hatta yerimizde belliydi ama son anda pürüzler çıktı vazgeçtik.
Dün bir düğün salonu bulduk (ki bu zamanda bulabildiğimize şaşırdım, düğünüm temmuzda),
şimdi iki arada bir derede kaldım. Sorum da şu:
Salon fiyatı 2Milyar küsür, orkestra, pastası dahil.
Ama salon sahibi birde düğün paketi yapıyormuş,
oda 4 Milyar, salon, orkestra, pasta, ikramlar, süsleme, fotograf (dış çekim), video gece boyunca, davetiyeler ve en önemlisi gelinlik, gelin başı da paket dahilinde.
Yani hepsi 4 Milyar.
Ama şuda var: Gelinlik kıralık veriliyor. Ve gelinliği salonun anlaşmalı olan, anadolu yakasının en tanınmış gelinlikçisinden alınıyormuş,gelinlik fuarınada katılıyormuş bu gelinlikçi.
Salon sahibiyle anlaşmalı olduğu için bana şöyle söylendi, vitrinde beğendiğim hangisiyse onu alabilirmişim, ister 2 milyar ister 5 milyar.
Şimdi size sorum, bu paketi almak mı mantıklı yoksa sadece salonu tutup geri kalanını ekstra alıp ödemek mi?
Yardımlarınız için teşekkürler kızlar
Eki Görüntüle 124427
kızlar sizce şu kıyafet nasıl ?
bindallı yerine yada onu giymeden giysem mi yoksa yakışmaz mı kendi kına geceme
iyi akşamlar kızlar 2 gündür ancak gelebildim.mobilya falan bakıyoruz ama kafam allak bullak oldu kızlar ya.neyi nasıl alacağımı bilemedim bir türlü.ağlıcaktım nişanlım beni metroya bırakırken.öle acele öptüm ayrıldım çocuktan
evet spicy ayrıca bi kına yapmak istemiyorum.benim yakınlarım samsunda değiller.Ordudalar.onların ordan buraya gelmesi zor.onca insan gelse nerde yatırıcaz.bi de ben izine düğünden 1 gün önce çıkıyorum ki balayından sonra dinlenelim diye.o nedenle kına istemedim.evde tanıdıklar olursa belki bişeler yaparız evin içinde.ama özel bir şey yok yani
kimse benim koyduğum resme yorum yapmamış çok mu kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?