- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.021
ekliycem canım
seninkini gördüm çok güzel
kendi telefonumla çektim ama pcye atamıyorum gün ışığında babamınkinle deniycem bide :/
seastercimmmm sana bişey soracağımm
sen arnica bora almıştın süpürge olara
borusunun boyu kısa mı boyum uzun zor gelir mi süpürürken
kısa gibi şeyler okudumda sana sorayım dedim canım
Aysun bir de ne kadara aldın canım?Ben burda sordum 225 tl dedi...
slm bebisler alisveris canavariniz geldi :86: yine iki nevresim aldim tanesi 60 tl soley in ikide tava aldim albumde var adam 80 dedi bu neymis boyle altin mi dedim 60 aldim birini:86: albumde bakin bebisler
benim bi karacanın hediye geldi canım o normal koydum çeyizime dünde bi züccaciyede gördüm
polat diye bi yerden aldım ürünleri çok güzel kırmızı saplı hoşuma gitti bu arada 50tlye aLDIM unutmusum yazmayı :):):
iiyi günlerde kullan tatlımm ben de zaten bazı esyalarımı istanbuldan almayı düsünüorum nisanlıma dicem beni eminönüne götür ordan ceyiz alcam ...
çıkanlara iyi geceler:79:
kızlar ben de mobilyada fikir değiştirdim.konsol,masa,sandalye ve tv masası alıcam.bi bulursam inş
cnm valla normalde fiyat hepsi içinde çok iyi. ama bakalım fotocu nasıl gelinbaşı nasıl olucak gelinlik nasıl olucak. ya da sen kiralıkmı istiyorsun satılık mı?
araştırmadan evet deme bence. yurtdışındasın ama buradaki tanıdıkların araştırsın en azından.
böyle bi paketi bu kadar ucuza veriolarsa altında bişiy aramak lazım.
ya da ben çok pinpirikliyim yinede karar senin.
hayırlı olsun canım. Ben ankaraya inşallahÇok teşekkür ederim canım davetin için. Bende beklerim inşallah ama düğünlerimiz çakışıyor sanırım:) şimdi gördüm galiba sizin nişan 10-10-10 da olmuş düğün de 3 temmuz anladığım kadarıyla. Yani bizimle aynı
Hayırlı olsun Hevin ...
Benim kuzenim de böyle bir dügün paketinde evlendi makyajını biz yaptık saçı 1 saat sonra açıldı tel tokayla tutturduk tabiki ucuz olunca fotografın kalitesi de degisiyor...
Biz kötü anlamda demiyoruz sadece burda fikirlerimizi paylasıoruz sonucta hayatında 1 gün senin için çok önemli Zeynep'in de dedigi gibi iice arastır canım derdim benim dügünüm de istanbulda olucak çok da güzel mekanlar var hem de uygun fiyatlı ...ama dügün yapıyorsan da 10.000 lirayı gözden cıkarıyorsun...hayırlı olsun simdiden
Sağol canım seninde hayırlı olsun
Ben fikirlerinize çok önem veriyorum canım onun için sordum zaten,
daha karar vermedim hem, düğünden bir hafta öncesine kadarda veremicem gibi görünüyor, ama yüzde 70 paketi istemiyorum. Bakalım
tickerlarda yarıyı geçtik mi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?