2011 gelin adayları buyrun sohbete

ekliycem canım
seninkini gördüm çok güzel
kendi telefonumla çektim ama pcye atamıyorum gün ışığında babamınkinle deniycem bide :/

Sen hangi marka aldın canım?Bi r de ne kadara aldın?
Ben de bu ara fiyat arastırıorum da caydanlık ama ben hisar alıcam büyük ihtimalle çünkü tencelerim hisar onların grisiyle uyumlu olması gerekio...

benim bi karacanın hediye geldi canım o normal koydum çeyizime dünde bi züccaciyede gördüm
polat diye bi yerden aldım ürünleri çok güzel kırmızı saplı hoşuma gitti bu arada 50tlye aLDIM unutmusum yazmayı :):):

Son düzenleme:
seastercimmmm sana bişey soracağımm
sen arnica bora almıştın süpürge olara
borusunun boyu kısa mı boyum uzun zor gelir mi süpürürken
kısa gibi şeyler okudumda sana sorayım dedim canım

valla borusunu ölçmedim canım.borusuna falan takılmadım.yorumlardan yola çıkarak aldım

Aysun bir de ne kadara aldın canım?Ben burda sordum 225 tl dedi...

kleo 195e aldım hepsiburadadan.

slm bebisler alisveris canavariniz geldi :86: yine iki nevresim aldim tanesi 60 tl soley in ikide tava aldim albumde var adam 80 dedi bu neymis boyle altin mi dedim 60 aldim birini:86: albumde bakin bebisler

hayırlı olsun bebişşş

iiyi günlerde kullan tatlımm ben de zaten bazı esyalarımı istanbuldan almayı düsünüorum nisanlıma dicem beni eminönüne götür ordan ceyiz alcam ...

iiyi günlerde kullan tatlımm ben de zaten bazı esyalarımı istanbuldan almayı düsünüorum nisanlıma dicem beni eminönüne götür ordan ceyiz alcam ...

Sağol canım benim iyi olur tabii
nişanlım telefonla konuşuyoruz benide bekle alışverişe beraber yapalım diyor onu beklersem ohoooo

pazartesi nişanlanalı 6 ay doluyor ayy zaman neçabuk geçmiş şimdi anladım

çıkanlara iyi geceler:79:

kızlar ben de mobilyada fikir değiştirdim.konsol,masa,sandalye ve tv masası alıcam.bi bulursam inş

çıkanlara iyi geceler:79:

kızlar ben de mobilyada fikir değiştirdim.konsol,masa,sandalye ve tv masası alıcam.bi bulursam inş

En iyisi canım zaten gümüşlükler artık kullanılmıyorki...ben salona koltuk takımı,yemek masası bir de konsol alacagım...
Salona biz nisanlımla tv koymayacagız gelen misafirlerle sohbet ortamı olsun dizi izlemesinler oturma odasına tv koyacagız...

İyi akşamlar güzel gelin adayları

Zepnepçim, aynısını bende düşündüm, ama şöyle bir şey salon kadının kendisine ait yani kiracı değil, kira ödemem gerek diye bir sorunuda yok, bu işi çok seviyormuş ve misafirlerinin mutlu ayrılması onun için en büyük mutluluk oluyormuş. nette yorumları okudum salon hakkında hepsi çok olumlu, kadın çok yardımcı oluyormuş.
akşam yine konuştum telde aklıma kalanları sordum, gelinlik kiralık olacak ki bende öyle istiyordum, alsam kalacaktı dolapta öyle, aynen nişan elbisem gibi kaldı öyle dolapta. Salon sahibi bir gelinlikçiyle anlaşmalı çalışıyor, buda gelinlik fuarına katılan bir gelinlikçiymiş.
Onun dışında dış çekim 30 fotoğraf artı albüm ve çerçeveli resim yapıyor, istersen 20 resim olur geri kalanını küçük albüm veya başka ne istersen olur dedi.
El çiçeğini kendisi yapıyor, yani kendisini tamamen bu işe adamış.
Nişanlım çok beğendi ki düğün istemiyordu o, eğlence yaparız diyordu ama düğün olcak
Bir artımız daha var, nişanlımın kuzeni salon sahibini tanıyor, nasıl biri olduğunu biliyor.
Bide şu var, paket veya sadece salon diye karar vermedik henüz, kapora verildi o kadar yani tutuldu salon kararımızı ben oraya gittiğimde vericez ona göre bakacağız artık. Ama çok cazip bir fiyat gerçekten umarım bir pürüz çıkmaz.

Seninde hayırlı olsun canım
Aa düğündaşız desene, evet 10.10.10'da nişanımız oldu, düğünde 3 Temmuzda nasipse
İnşallah ikimiz içinde çook güzel geçer o gün

Hayırlı olsun Hevin ...

Benim kuzenim de böyle bir dügün paketinde evlendi makyajını biz yaptık saçı 1 saat sonra açıldı tel tokayla tutturduk tabiki ucuz olunca fotografın kalitesi de degisiyor...
Biz kötü anlamda demiyoruz sadece burda fikirlerimizi paylasıoruz sonucta hayatında 1 gün senin için çok önemli Zeynep'in de dedigi gibi iice arastır canım derdim benim dügünüm de istanbulda olucak çok da güzel mekanlar var hem de uygun fiyatlı ...ama dügün yapıyorsan da 10.000 lirayı gözden cıkarıyorsun...hayırlı olsun simdiden

Sağol canım seninde hayırlı olsun
Ben fikirlerinize çok önem veriyorum canım onun için sordum zaten,
daha karar vermedim hem, düğünden bir hafta öncesine kadarda veremicem gibi görünüyor, ama yüzde 70 paketi istemiyorum. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…