2011 gelin adayları buyrun sohbete

biz nişanda yaptık bi bohçaa klasik havlu sevvade çamaşır vs koyduk
düğünde de yapacağızz daha ağır olcekmişş

ben hiç para vermedim eşimde vermedi onuda sağlık ocagına göndermişler di vermedi yani kan parası

ay çk sessz bugn ama nhayet pazartesnn btmesne de az kaldı :)

bugün neden böyle sessiz anlamadım ben yaw cumartesi kimse yoktu konuşamadık hiç pazartesiyi iple çektim evde anneme bile dedim kızlar yoktu cumartesi diye pazartesi olsada azcık konuşsak diye ama bugün herkes çok sessiz yaw

kızlar nişanlımla aile hekimlerimiz farklı ama onun sağlık ocagına gitsek ikimizede nikah iicn rapor verirler mi acaba ?

benimde kafam karışıyo şu adetler yüzündennn
annem vereceğiz dedii :)))

didoşum valla belki sizin orada öyledir ama bizde yok öyle birşey nişanda yaparsın bohça düğünden sonra seni muhakkak zaten yemeğe falan davet ederler o zamanda kayınvalidene çember çekit ( patik ) kayınperede havlu vs.. çok detaylı olmayan şeyler gider hediye olarak ama esas olan nişan bohçasıdır detaylı yani ama sizin oranın adeti başkadır belki bilemedim

benim bildiğim nianda bohça olur düğünde sadece bir kaç kıyafet bir kaç pijama takımı vs alınır arietten

yöreden yöreye değişiyor işte
her memleketin başka başka adeti oluyor
sizde demekki nişan bohç önemli bizde de düğün bohç önemli canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…