- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.401
oda arkadasında evlenme arefesinde mi canım
iclal85 nişanlının aile hekimine gidemzsin sana orda bakmazlaer kendi aile hekimine gitmen lazım
bugün neden böyle sessiz anlamadım ben yaw cumartesi kimse yoktu konuşamadık hiç pazartesiyi iple çektim evde anneme bile dedim kızlar yoktu cumartesi diye pazartesi olsada azcık konuşsak diye ama bugün herkes çok sessiz yaw
canım sen sessiz anımıza denk geldin bugün ozaman :)
Sabahtan baya sohbet ilerledi çünkü :)
Bugünde akşam oldu birazdan çıkacağım öpüyorum iyi akşamlar
walla canım benim eşim ist. yaptı öle sonuçlara filanda bakılmadı bizim ben mersinde o ist. yaptırdı yani sorun yok dediler o şekil yanibişi sorcam cnm diyelim tahlilleri yaptırdık aile hekimlerimizde .ikimizin sonuclarına bakılıp bi rapor düzenlenmiyor mu bunu kim yapcak
evet denizcim walla yapıyom sen bütün tarifleri benden alırsın merak etme cnaım topin ilk gelinleri olarak ayşeyle biz yardım eseriz sizlereeElçin ben evlenene kadar sen bayağı yemek işinde tecrübe eidneceksin
artık tarfileri senden alırım canıkom
walla canım benim eşim ist. yaptı öle sonuçlara filanda bakılmadı bizim ben mersinde o ist. yaptırdı yani sorun yok dediler o şekil yani
Canım sen böyle anlatınca bizim mobilya bakarken ki hallerimiz geldi aklıma:18:ne stresli günleri üztelik bizim her şey üst üste gelmişti zaman da kısıtlıydı ama hallettik çok şükür. Senin de gönlüne göre olur inşallah mobilyaların:13: Balayı için rezervasyon fiyatınız ne tuttu acaba? biz de bir şeyler düşünüyoruz ama hiç bilgimiz yok bu konuda. Beni de aydınlatırsan sevinirim
canım 6 gece 7 gün world carda peşin 2800dü sanırım.henüz yapmadık işlemi ama bu haftasonu okeylicez büyük ihtimalle.voyage belek ultra herşey dahil
kızlar iyi akşamlar
ben bu mobilya işinde sona geldim sanırım.bugün herşeyi beğendim.valla işten kaytarıp mobilya bakmaya çıktım diyebilirimşimdi nişanlımı kandırmam lazım.fiyatları düşündüğümüzden azcık fazla da
canım 6 gece 7 gün world carda peşin 2800dü sanırım.henüz yapmadık işlemi ama bu haftasonu okeylicez büyük ihtimalle.voyage belek ultra herşey dahil
kızlar iyi akşamlar
ben bu mobilya işinde sona geldim sanırım.bugün herşeyi beğendim.valla işten kaytarıp mobilya bakmaya çıktım diyebilirimşimdi nişanlımı kandırmam lazım.fiyatları düşündüğümüzden azcık fazla da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?