2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende saçlarımı kurutmaya çalışıyrm cnm :)
hemde dedim kınada ne çalınabilir diye bi bakim ama aklıma pek bişiy gelmedi
sen napcan karar verdiniz mi?

ben kına konusunda kararsızım ama annemler istiyorlar yapacagız heralde bizim bu ay belli olucak canımm biz mesela nisandan sonra gençler eglenmeye gittik çok eglenceliydi davullu zurnalı sevmiyorum o tarz eglenceleri kızlar toplansak eglensek falan süperr olur valla bebisimm o tarz müzikten hiç anlamıorum Esranın ilgi alanı o biz kız kıza toplandıgımızda ya mezdeke acar oynarız falan filan

Ben daha önce otelde dügün organizasyonlarıyla ugrastıgım için benim müziklerim hazır;
dügün baslamadan önce çalınacak müzikler
gelin-damat giriş müzigi
gelin-damat dans müzigi
pasta müzigi biz tek dügün yapacagız o da istanbulda olur ikimizin ailesi de biraz resmiler benim babam da nisanlımın babası da piste çıkıp oynamaz bana izin versele Arap ya da Yunan agırlıklı bir müzik olustururum nisanlım da ben de Elissa cok seviyoruz mesela kurtlarımızı dökebilecegimiz birseyler ya da mesela su anda favori parcam Babutsa Tabi güzelim biraz oynadıktan sonra da hem misafirlere hosgeldin diyecegiz hem de takı takmak isteyen olursa takılarımızı takacaklar masaları dolasacagız ...babam dügün içerisinde takı töreni istemiyor...böyle olucak bizim dügünümüz genel itibariyle...

bende kahvaltı takımı almayı düşünüyordum ama bernardoya yemek takımı bakmaya gittiğimde fikrimden vazgeçtim, günlük kullanmak için 6kişilik çok güzel bir yemek takımı aldım, takımın pasta tabakları düz olduğu için onu kahvaltıda kullanacam ve takımın aynı deseninde kahvaltılıklar da vardı ve tek tek satılan yine aynı desende küçük kayık tabaklar var, bu şekilde siz de hem yemek takımı hem kahvaltı takımı yapabilirsiniz.. çay fincanlarına gelince biz çayı fincanda sevmiyoruz, çok güzel artcraft tan çay bardakları aldım.

Ben de kahvaltı takımı almadım bana göre kahvaltı takımı çok gereksiz onun yerine karacadan 4'lü kahvaltı takımı aldım koy dolaba sonra da dolaptan cıkart bir de servis takımı alırsınız olay biter zaten recellikler de ayrı satılıyor

o eskidendi canım ya muslukçu oldum artık çok iyiyim canım sen nasılsın? düğün müziklerini belirlemişsin neler düşündün canım fikir olsun banada

Gipsy Kings düsünüyorum canım agırlıklı olarak ya da gitar sololar olabilir eger yemekli yaparsak ispanyol agırlıklı düsünüyorum dans müzigimiz Gipsy Kings No Volvero bizim sarkımız zaten ...

ben bunları not alayım hemen bizde yemeklimi mi yapsak normal mi ona karar veremedik

Bütçeniz el veriyorsa yemekli yapın 1 kere evleniyoruz...Aslıda yemekli yapıyor benim babam-dedem zaten oynamazlar dedem askeriyeden emekli benim bizde hala çok sıkı kurallar geçerli protokol-ciddiyet mevcut hani oynarız ama oynayacak grupta gençler olucak o yüzden bana dj gelse bile olur sanatçı filan olmasın

bizdede herkes çok oyucudur abimin düğününde kimse oynamaktan yemek yiyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…