- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.821
iyiyim tatlımmm saçımı düzleştiriyorum sabaha yetiştiremiorum hem de oyalanıorumsen nasılsın?
bende saçlarımı kurutmaya çalışıyrm cnm :)
hemde dedim kınada ne çalınabilir diye bi bakim ama aklıma pek bişiy gelmedi
sen napcan karar verdiniz mi?
geldim geldim
bernardoya gttm ve sanırım o takımdan vazgeçtimsetlern içinde bnmde istemediğim parçalar var ama yne set olacak galiba.. sennki evt mantklı ama sade beyaz aslı renkli olsa daha çk hoşuma gderdi
kızlar bliosnz bn kadehlerimi aldm bde şu karafı aldm
Eki Görüntüle 125540
birtane daha özel gnler için sürahi almak istiorm kadehlerm burdaknn aynısı burdaki karaf nasıl
Eki Görüntüle 125541
hosgeldin ögretmen hanım...nasılsınız?
o eskidendi canım ya muslukçu oldum artıkçok iyiyim canım sen nasılsın? düğün müziklerini belirlemişsin neler düşündün canım fikir olsun banada
Gipsy Kings düsünüyorum canım agırlıklı olarak ya da gitar sololar olabilir eger yemekli yaparsak ispanyol agırlıklı düsünüyorum dans müzigimiz Gipsy Kings No Volvero bizim sarkımız zaten ...
Gipsy Kings düsünüyorum canım agırlıklı olarak ya da gitar sololar olabilir eger yemekli yaparsak ispanyol agırlıklı düsünüyorum dans müzigimiz Gipsy Kings No Volvero bizim sarkımız zaten ...
ben bunları not alayım hemenbizde yemeklimi mi yapsak normal mi ona karar veremedik
Bütçeniz el veriyorsa yemekli yapın 1 kere evleniyoruz...Aslıda yemekli yapıyor benim babam-dedem zaten oynamazlar dedem askeriyeden emekli benim bizde hala çok sıkı kurallar geçerli protokol-ciddiyet mevcut hani oynarız ama oynayacak grupta gençler olucak o yüzden bana dj gelse bile olur sanatçı filan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?