- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #43.841
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız
Bütçeniz el veriyorsa yemekli yapın 1 kere evleniyoruz...Aslıda yemekli yapıyor benim babam-dedem zaten oynamazlar dedem askeriyeden emekli benim bizde hala çok sıkı kurallar geçerli protokol-ciddiyet mevcut hani oynarız ama oynayacak grupta gençler olucak o yüzden bana dj gelse bile olur sanatçı filan olmasın
hosgeldin canımm ben yeni yıla bir griple girdim iyilesmeye calısıorum onun dısında iyiyim sen nasılsın?
Kardeşim lavoboya girdi 5 dk laptopunu çaldım :))
Herkese iyi akşamlar bu arada :)
Buket Allah izin verirse Meltemin dediği gibi bizde yemekli yapıcaz düğünü.
1 kere evleniyoruz dedik. Durumunuz el verirse yemekli güzel olur.
Ama şartta değil canım.
Meltemciğim o dediğin şarkıyı bilmiyodum ilk fırsatta dinlicem.
Çok merak ettim.
Bizim de şarkımız Goran Karan Stay with me. Nişanda aksilikler oldu cd de
Tam anlamıyla dans edemedik şarkımızda.
Belki düğünde yine stay with me ile açılışı yaparız. Çok anlamlı sözleri.
Bide bu günlerde ağzıma zingarella şarkısı takıldı
Meltem senin başka abin yada ablan varmı evlenen filan?
Babanlar varsa onlarda damı oynamadı?
bELki geleneği bozarlar sende oynarlar.
Şu takı konusunda bende iki saat dikilip üstüme takılar taksınlar istemyiorum ama diğer türlüde olucak gibi değil. Zaten kalabalık sülale. Bizim masaları gezmemiz 2 saati bulur heralde =(
Hediyeleri olan zarflara koysunlar beni tebrik etmeye geldiklerinde versinler diyorum da nişanlım yok olmaz öle şey diyo
kesinlikle kafanı karıstırma Stay with me'de dans et biz sevgiliyken hani bizim sarkımız dedigim de nisanlım o sarkıyı demişti bana o yüzden o bizim sarkımız oldu nisanda dans ettik ilk dansımızdı o bizim Tarkan Asla vazgecemem senden varya olamam ben sensiz işte o sarkının ispanyolcasını düsün bitanem
kesinlikle kafanı karıstırma Stay with me'de dans et biz sevgiliyken hani bizim sarkımız dedigim de nisanlım o sarkıyı demişti bana o yüzden o bizim sarkımız oldu nisanda dans ettik ilk dansımızdı o bizim Tarkan Asla vazgecemem senden varya olamam ben sensiz işte o sarkının ispanyolcasını düsün bitanem
hemen dinledim bi taraftan çok romantik
Meltem senin başka abin yada ablan varmı evlenen filan?
Babanlar varsa onlarda damı oynamadı?
bELki geleneği bozarlar sende oynarlar.
Şu takı konusunda bende iki saat dikilip üstüme takılar taksınlar istemyiorum ama diğer türlüde olucak gibi değil. Zaten kalabalık sülale. Bizim masaları gezmemiz 2 saati bulur heralde =(
Hediyeleri olan zarflara koysunlar beni tebrik etmeye geldiklerinde versinler diyorum da nişanlım yok olmaz öle şey diyo
pandomim kuzum olurmu öyle şey sende yaww allah seni ne yapsın sende zaten ömründe bir defa olacak 2 saat duruver ayakta aaa
evetttttttttttttt bende dinledim harika çok beğendim yawww
Ya bizim nişan çok komik, tecrübesiz geçmişti.
İki saat nişanda ayaklarım ağrımıştı sabit dikilmekten.
İlk herkes takılarını taktı.
sONra millet bidaha sıraya girdi resim çekilmek için.
1 saatlik işi 2 saate çıkardık nerdeyse.
Tabi salonda filan yapmadık dernekte yapmıştık.
Tecrübesizliğimize geldi
Neyseki yanımda babetler vardı. Nişanın ortalarında babetleri giyip oyuna devam
Yok canımm en büyük benim ilk evlenen de ben olacagım işte kardesime sünnet dügünü yaptık gelen misafirlerle ilgilendiler masalarda oturdular oynamayı sevmiyorlar ama dans ediyorlarkayınbabam da oynamaz ama annem ben falan oynuyoruz yok ya 1 saat filan sürmez canım heme gelen misafirlere hosgeldin diyecegiz daha samimi bir ortam olur
he şimdi oldu canım allah iyiliğinizi versin emi yazık sana ayakların maf oldu kıyamam yaw düğünde converse giy gelinliğin altına çok rahat edersin valla ben öyle yapmayı düşünüyorum canım
selammmmmmm
lugruns,Pandomim+,kleopatra_06+,eylemonur,
selammmmmmm
lugruns,Pandomim+,kleopatra_06+,eylemonur,
evetttttttttttttt bende dinledim harika çok beğendim yawww
Canım valla bizim sülale kalabalık değil.
Ama nişanlımın tarafının maşallahı var.
Biz öle masaları gezersek herkes bi lafa tutar.
Gelinlik seçiminden başlarız Kınadan hazırlıklarından devam ederiz.
Düğünü geçer balayını falan konuşuruz her masada gibime geliyor.
Çok lafa tutarlar bizi.
Ay burda yazarken gülme geldi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?