2011 gelin adayları buyrun sohbete

insallah hersey istedigimiz gibi olur ben su anda dügünde neler yapabilirim onu düsünüorum daha farklı daha ilginç olması acısından ben de oynarım gelin artık halayın basını ceker gelinligin altına da converslerimi giyerim ohh rahat rahat oynarım

Kardeşim lavoboya girdi 5 dk laptopunu çaldım :))
Herkese iyi akşamlar bu arada :)
Buket Allah izin verirse Meltemin dediği gibi bizde yemekli yapıcaz düğünü.
1 kere evleniyoruz dedik. Durumunuz el verirse yemekli güzel olur.
Ama şartta değil canım.
Meltemciğim o dediğin şarkıyı bilmiyodum ilk fırsatta dinlicem.
Çok merak ettim.
Bizim de şarkımız Goran Karan Stay with me. Nişanda aksilikler oldu cd de
Tam anlamıyla dans edemedik şarkımızda.
Belki düğünde yine stay with me ile açılışı yaparız. Çok anlamlı sözleri.

Bide bu günlerde ağzıma zingarella şarkısı takıldı

kesinlikle kafanı karıstırma Stay with me'de dans et biz sevgiliyken hani bizim sarkımız dedigim de nisanlım o sarkıyı demişti bana o yüzden o bizim sarkımız oldu nisanda dans ettik ilk dansımızdı o bizim Tarkan Asla vazgecemem senden varya olamam ben sensiz işte o sarkının ispanyolcasını düsün bitanem

Meltem senin başka abin yada ablan varmı evlenen filan?
Babanlar varsa onlarda damı oynamadı?
bELki geleneği bozarlar sende oynarlar.
Şu takı konusunda bende iki saat dikilip üstüme takılar taksınlar istemyiorum ama diğer türlüde olucak gibi değil. Zaten kalabalık sülale. Bizim masaları gezmemiz 2 saati bulur heralde =(
Hediyeleri olan zarflara koysunlar beni tebrik etmeye geldiklerinde versinler diyorum da nişanlım yok olmaz öle şey diyo

pandomim kuzum olurmu öyle şey sende yaww allah seni ne yapsın sende zaten ömründe bir defa olacak 2 saat duruver ayakta aaa

hemen dinledim bi taraftan çok romantik

Yok canımm en büyük benim ilk evlenen de ben olacagım işte kardesime sünnet dügünü yaptık gelen misafirlerle ilgilendiler masalarda oturdular oynamayı sevmiyorlar ama dans ediyorlar kayınbabam da oynamaz ama annem ben falan oynuyoruz yok ya 1 saat filan sürmez canım heme gelen misafirlere hosgeldin diyecegiz daha samimi bir ortam olur

pandomim kuzum olurmu öyle şey sende yaww allah seni ne yapsın sende zaten ömründe bir defa olacak 2 saat duruver ayakta aaa

Ya bizim nişan çok komik, tecrübesiz geçmişti.
İki saat nişanda ayaklarım ağrımıştı sabit dikilmekten.
İlk herkes takılarını taktı.
sONra millet bidaha sıraya girdi resim çekilmek için.
1 saatlik işi 2 saate çıkardık nerdeyse.
Tabi salonda filan yapmadık dernekte yapmıştık.
Tecrübesizliğimize geldi
Neyseki yanımda babetler vardı. Nişanın ortalarında babetleri giyip oyuna devam

he şimdi oldu canım allah iyiliğinizi versin emi yazık sana ayakların maf oldu kıyamam yaw düğünde converse giy gelinliğin altına çok rahat edersin valla ben öyle yapmayı düşünüyorum canım

Canım valla bizim sülale kalabalık değil.
Ama nişanlımın tarafının maşallahı var.
Biz öle masaları gezersek herkes bi lafa tutar.
Gelinlik seçiminden başlarız Kınadan hazırlıklarından devam ederiz.
Düğünü geçer balayını falan konuşuruz her masada gibime geliyor.
Çok lafa tutarlar bizi.
Ay burda yazarken gülme geldi yaaa

he şimdi oldu canım allah iyiliğinizi versin emi yazık sana ayakların maf oldu kıyamam yaw düğünde converse giy gelinliğin altına çok rahat edersin valla ben öyle yapmayı düşünüyorum canım

Evet rahatlık valla. Bende yedek bişi alıcam gene.
Ya convers ya babet.
İlkten ama apartman topukluları giyerim
sülüngibi değilim zaten ilkten görenler bi desin boylu poslu kızmış diye

evetttttttttttttt bende dinledim harika çok beğendim yawww

Aslı yanına gezerken de nedimelerinden birini al o oyalar sen diger masaya gecersin ben herseyi düsündüm bitanem nedime listem bile hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…