2011 gelin adayları buyrun sohbete

sonuncusu gzlmiş :) gerçekten komik

ay betüş bir ofis olarak gülmekten öldük sesli sesli okudum koptuk valla
bnde sesli gülücemde burda adammlar betül sıyırdı dcekler :)))
kızlar evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz???

evet cnm bn çalşmak istiorm

kızlar kına için bi abiye kaydetmştm nerden aldğmı pek htrlamıorm ama arkasınn bu kadar açk olmasını istemiorm

ceydoş tabiiki ben çalışmayı düşünüyorum ev almayı düşünüyoruz hemen çünkü ev almasak bile çalışırım ver paşa diyene kadar ver köşem derimmmmm

ne güzel sözmüş o öyle:) çalışmak güzel aslında ya,fırsatınız varsa çalışın bencede.. zaten çalışan insan evde oturamıyor gördüğüm kadarıyla:S ben yıllardır çalışıyorum aslında yoruldum çalışmasam olur diyorum ama çalışmaya da alıştım evde de oturamam diyorum sonra.. ama nişanlım kesinlikle çalıştırmıyor inşh ilerde düzelirde izin verir...

Merhaba kızlar 2011 eylül ayı gibi bizde evlenmeyi düşünüoruz ve artık yavaş yavaş iş hızlanmaya başladı ayyyyy bende çok heyecandım valla
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

kuzucuğum inş. çünkü gerçekten çalışan insan için evde oturmak çok zor ben hafta sonunu bile zor geçiriyorum valla pazartesi olsada işe gelsem diye ben biraz fazla iş koliğim galiba

ben erkek ardaşımla 6 yıldır beraberim evet ne olursa olsun aynı evi paylaşmadan anlayamazsın en azından kafa dağılır dediğin gibi

Bende çalışamıcam, gideceğim yer uygun değil zaten...
Kendime oyalanacağım bişeyler bulmaya çalışıyorum şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…