- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.021
komik itiraflar azck gülelim kızlar :))
Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.
Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.
buna koptuuuum :)
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı.":)))))
bnde sesli gülücemde burda adammlar betül sıyırdı dcekler :)))ay betüş bir ofis olarak gülmekten öldük sesli sesli okudum koptuk valla
kızlar evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz???
ceydoş tabiiki ben çalışmayı düşünüyorum ev almayı düşünüyoruz hemen çünkü ev almasak bile çalışırım ver paşa diyene kadar ver köşem derimmmmm
ne güzel sözmüş o öyle:) çalışmak güzel aslında ya,fırsatınız varsa çalışın bencede.. zaten çalışan insan evde oturamıyor gördüğüm kadarıyla:S ben yıllardır çalışıyorum aslında yoruldum çalışmasam olur diyorum ama çalışmaya da alıştım evde de oturamam diyorum sonra.. ama nişanlım kesinlikle çalıştırmıyorinşh ilerde düzelirde izin verir...
bnde sesli gülücemde burda adammlar betül sıyırdı dcekler :)))
evet cnm bn çalşmak istiorm
kızlar kına için bi abiye kaydetmştm nerden aldğmı pek htrlamıorm ama arkasınn bu kadar açk olmasını istemiorm Eki Görüntüle 125784
Merhaba kızlar 2011 eylül ayı gibi bizde evlenmeyi düşünüoruz ve artık yavaş yavaş iş hızlanmaya başladı ayyyyy bende çok heyecandım valla
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
valla evle beraber nasıl yürür bilmiyorum ama ben istiyorum. çünkü evliliğin ilk iki senesi çok zormuş. çiftler zorlanıyormuş adapte olurken. en azından kafam dağılır. evde otur otur kafayı yerim ben düşünmekten
ne güzel sözmüş o öyle:) çalışmak güzel aslında ya,fırsatınız varsa çalışın bencede.. zaten çalışan insan evde oturamıyor gördüğüm kadarıyla:S ben yıllardır çalışıyorum aslında yoruldum çalışmasam olur diyorum ama çalışmaya da alıştım evde de oturamam diyorum sonra.. ama nişanlım kesinlikle çalıştırmıyorinşh ilerde düzelirde izin verir...
Bende çalışamıcam, gideceğim yer uygun değil zaten...
Kendime oyalanacağım bişeyler bulmaya çalışıyorum şimdiden...
kursa git benceeee heheheh
Iğdır'da zor sanırım, umarım çevre edinme konusunda sıkıntı çekmem...
amin canım. hoşgeldin aramıza
amin levrek amin hoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?