- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.001
Canım bizde eşyalarımızı mayıs gibi alıcaz, çünkü ev kira olacak...
Olur canım sıkma canını, inaşallah hayırlısıyla atlatırız...
bnde bnde ama ne gyiceğime karar veremiorm bu sefer kapalı abiye arama derdm olmayacak seçenekk daha bol tabi :)
bende kadınlar arasında olacağı için açılmayı düşünüyorum. ilk defa açık olacağım için çok garip durmasın istiyorum. alışık olmadığımdan kendimi kötü hissetmeyeyim diye. bi kıyafet var resmini yüklerim şimdi onun gibi bişey istiyorum
Ben nişanımda abiye tarzı giydim, o nedenle takım almayı düşünüyorum, zaten yarıdan sonra bindallı giyeceğim...
bu boylada kurtarmazssaaaaaaabacım topuklu ayakkabıda giyersin daha:)
Ben nişanımda abiye tarzı giydim, o nedenle takım almayı düşünüyorum, zaten yarıdan sonra bindallı giyeceğim...
bende kadınlar arasında olacağı için açılmayı düşünüyorum. ilk defa açık olacağım için çok garip durmasın istiyorum. alışık olmadığımdan kendimi kötü hissetmeyeyim diye. bi kıyafet var resmini yüklerim şimdi onun gibi bişey istiyorum
gelinlikçide beğendiğim bir model var. hoş açık ama ben onun kapalısını diktirebilirim. ama daha çok beğendiğim iki model var. onlarda çok güzel ama biri çok riskli diğeride kapanınca o eski havası kalmayabilir. en iyisi riske girmeden gelinlikçide gördüğümün kapalısını diktirmek.Eki Görüntüle 125749 Eki Görüntüle 125748
Kızlar genel olarak bi düşüncemi paylaşıcam.
Türbanlı gelinlerde kalçalardan aşağı dar modeller hiç hoşuma gitmiyor benim.
Öyle bir kaç kapalı gelinde o tarz modeller gördüm ama yakıştıramadım.
Kınada ne giyeceksiniz abiye kabarıkmı nasıl bieşy düşünüyorsunuz
canım o zamanda damatın boyu kurtarmaz. çok uzun boylu değil zaten aramızda 7 santim var
bindallı konusund abende kararsızım. acaba alsammı diye
rabbim sağlık ve para versin emin ol herşey olur benim babamda 2 ay içinde düğün yapacağım dedi ilk başta benim daha söz - nişan falan olmadı bu arada sadece aileler tanıştı pazar günü istemeye gelecekler şimdi kendi aramızda konuşuyoruz da düğün ne zaman yapacağız baba diye bakalım olmaz herhalde hemen diyor birde çalıştığım şirkette odada beraber çalıştığımız çok sevdiğim kendi ablam kadar çok sevdiğim canımcım hamile mayısta izine ayrılıyor şirkette zor durumda kalacak ben mayıstan sonra düğün yaparsam ne yapacağımı bilemez hale geldimmmm valla patronda benimle konuştu hafta sonu ne yapacaksın düğünü ne zaman yapacaksın diye valla kızlar ne yapacağım bilemedimmmm
takım derken???:S
canım o zamanda damatın boyu kurtarmaz. çok uzun boylu değil zaten aramızda 7 santim var
bindallı konusund abende kararsızım. acaba alsammı diye
bunu görmüştüm bi vitrinde çok şık duruyor diye resmini çektim böylebişey olabilir diye düşündüm am ailerde bunu asla giyemem. ancak yine kadınların arasında çünkü kalçaya oturuyor
Eki Görüntüle 125772
Senin patronda benimki gibi, nişan oldu düğün ne zaman demeye başladı :))
Etek ceket yada ceket pantolon...
Canım kiralayabilirsin, çok uygun kiralayan yerler varmış, birde bazı gelinlikçilerde veriyor...
Senin patronda benimki gibi, nişan oldu düğün ne zaman demeye başladı :))
Etek ceket yada ceket pantolon...
Canım kiralayabilirsin, çok uygun kiralayan yerler varmış, birde bazı gelinlikçilerde veriyor...
bu elbise çok hoş gerçektennbunu görmüştüm bi vitrinde çok şık duruyor diye resmini çektim böylebişey olabilir diye düşündüm am ailerde bunu asla giyemem. ancak yine kadınların arasında çünkü kalçaya oturuyor
Eki Görüntüle 125772
komik itiraflar azck gülelim kızlar :))
Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.
Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.
buna koptuuuum :)
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı.":)))))
Toplamda
Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.
Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.
İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı.":)))))
Toplamda
kızlar evlendikten sonra çalışmayı düşünüyor musunuz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?