2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım bizde eşyalarımızı mayıs gibi alıcaz, çünkü ev kira olacak...
Olur canım sıkma canını, inaşallah hayırlısıyla atlatırız...

rabbim sağlık ve para versin emin ol herşey olur benim babamda 2 ay içinde düğün yapacağım dedi ilk başta benim daha söz - nişan falan olmadı bu arada sadece aileler tanıştı pazar günü istemeye gelecekler şimdi kendi aramızda konuşuyoruz da düğün ne zaman yapacağız baba diye bakalım olmaz herhalde hemen diyor birde çalıştığım şirkette odada beraber çalıştığımız çok sevdiğim kendi ablam kadar çok sevdiğim canımcım hamile mayısta izine ayrılıyor şirkette zor durumda kalacak ben mayıstan sonra düğün yaparsam ne yapacağımı bilemez hale geldimmmm valla patronda benimle konuştu hafta sonu ne yapacaksın düğünü ne zaman yapacaksın diye valla kızlar ne yapacağım bilemedimmmm

vallla bence sürekli kullanacağın birşey al derim ben ama genede sen bilirsinnnnn

bende ilk defa açılacağım için senin gibi düşünüyorum,yükle bakalım merak ettim:)

Kınada ne giyeceksiniz abiye kabarıkmı nasıl bieşy düşünüyorsunuz

resimlerdeki modeler çk hoş çok beğendim ama aslıya katılıyrm.
resimdeki gelinde çok hoş olmuş ben özellikle duvağını beğendim.
kınada da abiye giycem evde olcak ztn

canım o zamanda damatın boyu kurtarmaz. çok uzun boylu değil zaten aramızda 7 santim var

bindallı konusund abende kararsızım. acaba alsammı diye

heeee o iş yaş ozaman:)))

ben abiye giyecem kınada ya,kına yakılırkende sadece kaftanı çekecem üzerime sonra çıkartacam inhş.. yoksa kıyafet değiştirmekten bişi anlamicaz:S

bunu görmüştüm bi vitrinde çok şık duruyor diye resmini çektim böylebişey olabilir diye düşündüm am ailerde bunu asla giyemem. ancak yine kadınların arasında çünkü kalçaya oturuyor

Senin patronda benimki gibi, nişan oldu düğün ne zaman demeye başladı :))

takım derken???:S

Etek ceket yada ceket pantolon...

canım o zamanda damatın boyu kurtarmaz. çok uzun boylu değil zaten aramızda 7 santim var

bindallı konusund abende kararsızım. acaba alsammı diye

Canım kiralayabilirsin, çok uygun kiralayan yerler varmış, birde bazı gelinlikçilerde veriyor...

komik itiraflar azck gülelim kızlar :))
Toplamda

Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz.

Annemle babam tartışıyor. Tartışma esnasında annemin kafası o kadar çok karışıyor ki, kendisini aldatmakla suçladığı babama "O çocuklar benden mi??" diyor! Zaten tartışma o anda bitiyor, gülmekten tabii.

buna koptuuuum :)

İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı.":)))))

ay cimcimem hiç sorma kuzum ya valla iş yerinide mağdur bırakmak istemiyorum arada kaldım valla

valla kiralık varsa süper olur iki tane kıyafet alıp ikisinide dolaba tıkmak istemem. en azından kiralık olur uyguna gelir. bir bakayım bende.

bu elbise çok hoş gerçektenn
bindallıyı alıp almama konusunu bende düşünüyrm acaba sadece abiye ile mi geçirsem.
ama sonrada giymedim diye içimde kalırmı die düşünüyrm.
yakışmazsa diyede korkuyrm

hahaha harikalar yaaaaaaa

ay betüş bir ofis olarak gülmekten öldük sesli sesli okudum koptuk valla

süper ya betül hepsi. akşam nişanşılıma anlattayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…