- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.201
selam şekerler topigin sorgu hakimi geldi heyyyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttt beeeeeeeeeeeee
yok kız biz daha çok kafa şişiriyoruz
bende kuaför araştırsam iyi olacak kendi kuaförüm var ama gelin başı 350 tl imiş hayatta vermez aşkım
hoşgeldin canım hazır sorgu hakimliğine soyunmuşken kim kim çizelgesini sen tutsana
haklısın kız o zaman değiştriorm -her "başarılı" ve "başağrılı" erkeğin arkasnda bi kadın vardr- :))))
tama ben en kısa zamanda çizelge yapıyorum kıslar bilginizeeeeee
perihan abla diye bi kuaför var orası 400 dedi bana baya uçuk geldi fiyat.o veririm desede ben verdirmem.mac falan diyolar nasıl olur orası??
WALLA KISLAR BEN MERSİND PARA VERmedim kuaförüm hediye yaptı
ist. ise 250 tl di galiba tam hatırlamıyorum
elçin bişey sorucam mersinde tatil yapacağımz gzel oteller ws var mı denize grmek bnm için çk önemli diil sadece rahatlıkla gezeblceğim başbaşa gzel vakt geçirebleceğim gzel biyer olsn istiorm termal kaplıcalar filan dün konşrken mersin geldi aklıma dayımlar mersne tatile gderlerdi.. hem balayından snra gaziantebe geçmek istiorz daha yakın olr bna önereblceğin yerler varmı yada oraya gtmek sence ne kadar doğru
canım tatil yapmak için çok güzel yerler var mesela kızkalesi var oraya gidebilirsiniz
daha sonra bogsak ta bambu evleri var tisanda çok güzel yerler var
ben geldimmmm
yoruldum bugün çok
zeynep hoşgeldin canım ben şimdi liste yapıyorumda kim kim die herkes karıştıruyor o açıdan şimdi ismleri yazıyorum
elcinciğim hb. Cnm valla o kadar çok gelen olduki bende pek tutamıyrm aklımda.
O isimler banada lazım :d
walla doğru zeynepcim ya ben yetişemiyorum artık baya bir yazdım ama inş. Yanlış yazmamışıomdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?