2011 gelin adayları buyrun sohbete

haklısın cnm bakalım bn napıcam :)

oooh sefan olsn bacım gez
bnde dn nişanlma diormki şuraya gdelim buraya gdelm gezelm bna dediki " bazen düşünüorum senn içine rehber mi kaçtı" öle güldmki

kızlar aranızda hiç tahinli kurabiye yapan varmı ?

Ben yaptım. Birinci denememde yaktım.
Ama ikincisinde süper oldu.

Kızlar beşiktaştaki migrosa kirli sepetleri gelmiş. boy boy vardı.
ama fiyatlarına bakmadım

kızlar sevgilimize rezil olduğumz anlar die bi topik var forumda öle şeyler varki güldm ama şunu okuynca kendmi zor tuttum bakın;

Bir rezillikte ben anlatayım madem kızlar :)

Ben dışardayken kolay kolay çişimi yapmam , hatta evdede yapmam o ayrı , tutuyorum işte amaçsız bi şekilde , son raddeye gelince gidiyorum genelde , çok sağlıksız bi durum biliyorum ama napıyım işte huy :) Neyse birgün yürüyoruz sevgilimle otobüs durağına , espri yapıyo beni güldürüyo falan sürekli ben yolda duruyorum , dur çişim geldi sıkıştrayım diyorum devam ediyoruz , bile bile beni güldürüyo artık çişim var diye , böyle dura kalka gidiyoruz ben arada sıkıştrıyorum falan , neyse en son gene sıkıştrmak için durdum ben bacaklar çapraz Ama durmaz oldu çişler ... Ressssssmen hepsini yaptım sokağın ortasında , hemde İZMİR - ALSANCAK ta , ben bi yandan hala gülüyorum falan , sevgilimde arkamdan insan geldiğini görmüş , arkama geçti insanlar görmesin diye , çişler kotun paçasından çıkıyo benim , fıskıyeden çıkar gibi , neyse bitti hepsi rahatladım ben Eee sırılsıklam oldum , neyseki montum uzun kotumda koyu renk belli olmuyo ama , otobüse binme vakti geldi , bindik otobüsede ben diyodum sürekli ayakta duralım falan diye ama otobüste boş yolumuz uzun , bomboş otobste neden ayakta durup dikkat çekelim dedim , oturduk bizde , ben sırılsıklamım tabi ama neyse sevgilim bana gülüyo ben halime gülüyom falan gidiyoz böyle , yolculuk bitti artık inme vakti , otobüste çok oldu , biz kalkcaz direk üstümzde gözler yerimize oturmak için yaşlı teyzeler falan , neyse ben bi kalktım , benim oturduğum yer sırılsıklam mı , butun kottan çiş süzülmüş oraya sanki , resmen su birikintisi gibi duruo , teyzeler bana bakıo falan , bende sevgilime dedim ki , teyzeler duysun diye tabi sesli bir şekilde , "aaa burası ıslakmıymış nası fark etmedim arkamda çok ıslanmış mı baksana ya tüh tühhh" falan diye kıvırmaya çalışıyorum , attık kendimizi otobüsten bi postada bu olaya güldük tabi :) Neyseki 2,5 yıllık bir ilişkimiz var , yoksa daha 1-2 ay olmuş olsa heralde ağlaya ağlaya eve koşar , bidahada yüzüne bakamazdım :) İyi ki bu kadar anlayışlı ve insanlıık hali diye geçiştirdi ve olayın komikliğine takıldı sadece, çok seviyorum onu :)

Tam girişteydi. Çıkışta bakarım dedim.
Çıkıştada unuttum :78:
Ben hala karar veremiyorum. deri takımlardan mı alsam.
Yoksa hasır sepet takımlarından mı alsam diye.

Canım deri takımların çok güzel modelleri çıkmış, fiyatlarıda düşmüş...
Kahve üzerinde rengarenk çiçekli vardı bitane, ama geçti bizden artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…