- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.681
tanışmadık cnm. bugün girdim ilk kez bu topiğe =)
ismim nur , 23 yaşındayım başarılar diliyorum:82: sen
hakikaten ben nikah kıyılrken ne çalınsın hiç düşünmedim ama sezen aksu hoşgeldin olabilir yada evli mutlu çocuklu:82:
hakikaten ben nikah kıyılrken ne çalınsın hiç düşünmedim ama sezen aksu hoşgeldin olabilir yada evli mutlu çocuklu:82:
memnn oldm cnm Betül ben de. 21 yaşndayım
ii akşamlar yavru kuşlar hepiciğinizi öpüorm bn çeyiz avcılığına doğru
bende düşünmemiştim bunu:) giriş dans pasta takı herşeyi hazırladımda bi bunu akıl edememişim:)
sen bunlarda hangi müzikleri kullanmayı düşünüyosun.paylaşırsan sevinirim fikir olur
kızlar üçbuçuk atarak aranıza katılıyorum:26:
%99.9 martn 19 unda evleniyoruz ve daha yeni karar verdik
ev eşyası, gelinlik, beyaz eşya vs...hiç biri hakkında fikrim yok.
haftaya ankaraya gidip hepsini alıcaz
kızlar sizce yetişir mi?çok korkuyorum, ya beğenemezsem bir şeynormalde zor beğenen biriyim, kıyafet alırken bile kaç mağaza gezerim anca alırım.
nysanvalla senin yorumunu okuyunca dikkatimi çekti, nikah için müzik seçildiğini bile bilmiyordumkim bilir daha ne çok ayrıntı var umarım yetiştirebiliriz.[/QUOTE
adın ne kaç yaşındasın nerde yaşıyosun
mart hakikaten kısa bir süre ama eksiklerin olsa da o kadar takma birlikte tamamlarsınız her şeyi...
düğün,kına ve nikah için ayrıntıları atlamamaya çalış ki keşke deme ihtimalin düşsün...
şimdiden mutluluklar..
bizim 6 ay var ama yetişir mi diye düşündüğüm oluyor valla :)
kızlar üçbuçuk atarak aranıza katılıyorum:26:
%99.9 martn 19 unda evleniyoruz ve daha yeni karar verdik
ev eşyası, gelinlik, beyaz eşya vs...hiç biri hakkında fikrim yok.
haftaya ankaraya gidip hepsini alıcaz
kızlar sizce yetişir mi?çok korkuyorum, ya beğenemezsem bir şeynormalde zor beğenen biriyim, kıyafet alırken bile kaç mağaza gezerim anca alırım.
nysanvalla senin yorumunu okuyunca dikkatimi çekti, nikah için müzik seçildiğini bile bilmiyordumkim bilir daha ne çok ayrıntı var umarım yetiştirebiliriz.[/QUOTE
adın ne kaç yaşındasın nerde yaşıyosun
26 yaşındayım, antalyadayım ama ankaraya gidicem kısmetse
kına gecesi + nikah istiyoruz. düğün olmayacak, en azından ondan yırttım
sen ne zaman evleniyorsun, tarih yakın mı?
bir de bayaz eşya hakkında tecrüben varsa yardımcı olur musun? beyaz mı yoksa gümüş rengi olanlardan mı almalı?
bir de arçelik kampanya yapmış, çamaşır mak. alana bulaşık mak.200 tl.ona bakayım diyorum.
26 yaşındayım, antalyadayım ama ankaraya gidicem kısmetse
kına gecesi + nikah istiyoruz. düğün olmayacak, en azından ondan yırttım
sen ne zaman evleniyorsun, tarih yakın mı?
bir de bayaz eşya hakkında tecrüben varsa yardımcı olur musun? beyaz mı yoksa gümüş rengi olanlardan mı almalı?
bir de arçelik kampanya yapmış, çamaşır mak. alana bulaşık mak.200 tl.ona bakayım diyorum.
benim düğünüm 11 haziranda
beyaz eşya marka olarak arçeliği aslında tavsiye etmem çünkü eski kaliteyi bir daha yakalayamadılar
fikrimi soruyorsan bosch yada vestel düşün derim ben beyaz eşyalarımı vestel aldım
gümüş yada beyaz zevk meselesi tercihim beyaz dır benim herzaman gümüş renklerde güsel tabiki ama en ufak dokunuşta parmak izi bırakıyor bilmiyorum tabiki senin zevkini ben beyazı tercih ettim
teşekkür ederim didoş
senin düğünün ne zaman?
kızlar ya yarın babamı arayıp izin istiycek nişanlım, 19 mart olsun mu diye?
abim de şuanda askerde, mayıs sonu dönüyor.
biz de evlenmek istiyoruz ama yetişmiycek korkusuyla tarihi ertelemem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?