2011 gelin adayları buyrun sohbete

sen bunlarda hangi müzikleri kullanmayı düşünüyosun.paylaşırsan sevinirim fikir olur

ilk girişte piste kadar sözsüz müzik çalıcak
dans müziğimiz celine dion because you love (ilk tanıştığımızda bu müzik çalıyordu)onun için bunu tercih ettik
takıda ise gary moore - still got the blues
pastada modern talking - ın my hear
barkovizyon içinse burcu güneş-selami şahin - ben birtek kadın-erkek sevdim
:):):

kızlar üçbuçuk atarak aranıza katılıyorum:26:
%99.9 martn 19 unda evleniyoruz ve daha yeni karar verdik
ev eşyası, gelinlik, beyaz eşya vs...hiç biri hakkında fikrim yok.
haftaya ankaraya gidip hepsini alıcaz
kızlar sizce yetişir mi?çok korkuyorum, ya beğenemezsem bir şey normalde zor beğenen biriyim, kıyafet alırken bile kaç mağaza gezerim anca alırım.

hoşgeldin cnm panik stres yapma hazırlık yapmadan mart yakın bi zaman keşke yaz için düşünseydiniz ama kısa zamandada halledebilirsin

nysanvalla senin yorumunu okuyunca dikkatimi çekti, nikah için müzik seçildiğini bile bilmiyordumkim bilir daha ne çok ayrıntı var umarım yetiştirebiliriz.

mart hakikaten kısa bir süre ama eksiklerin olsa da o kadar takma birlikte tamamlarsınız her şeyi...
düğün,kına ve nikah için ayrıntıları atlamamaya çalış ki keşke deme ihtimalin düşsün...
şimdiden mutluluklar..
bizim 6 ay var ama yetişir mi diye düşündüğüm oluyor valla :)

benimde 4 ayım kaldı bende kara kara düşünüyorum hala eksik bişeylerim var mı die

hayırlı olsunnnnn
bence yetiştirirsiniz yaa
salonu nikah gününü ayarladıysanız gerisini beraberce halledersiniz canım

kızlar ya yarın babamı arayıp izin istiycek nişanlım, 19 mart olsun mu diye?
abim de şuanda askerde, mayıs sonu dönüyor.
biz de evlenmek istiyoruz ama yetişmiycek korkusuyla tarihi ertelemem inşallah

kızlar ya yarın babamı arayıp izin istiycek nişanlım, 19 mart olsun mu diye?
abim de şuanda askerde, mayıs sonu dönüyor.
biz de evlenmek istiyoruz ama yetişmiycek korkusuyla tarihi ertelemem inşallah

niye bukadar aceleye getirip kendinizi sıkıştırıyosunuzki yaza yapın abinde en azından düğününde yanında olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…