2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende istiyrm kızlar çokta hoşuma gidiyr ama 600 tl diolar
çokta geldi aslında. normalde çalgıcımıdır nedir tutulcak onla beraber gelen bi davulcu var o gece gelicek ben gelin çıkarken istiyrdum
çok gerekli bişiy mi yaa

haklısın valla katılıyorum..bende öyle söyledim valla gelmicen dedim.siz gidin erkek erkeğe eğlenin dedim.

bizim kına evde olucak
bi dans etmek istiyrm
sonrada kına yakılınca yüzümü açıcak orda gelicek ark.larınla beraber gelirler ztn onlar o arada
cafede eğlensinler artık
iki sefer gelcek gitcek.
kızlar ben kaçtım
görüşürüz iyi akşamlar

kızlar bir sorum daha olacak
söze geldiklerinde neler getirdiler?
bir arkadaşıma bi büyük çikolata getirmişler dağıtmak için
bir de küçük hatıralık olarak saklıyor onu şimdi
çikolata saklanır mı ya =)
sizin de öyle mi oldu?

benim sözümde çikolata getirdiler küçük gümüş tepsi içinde.. bide çiçek işte.. ama bu saklamalık olayını ilk defa duydum

bizim söz isteme aynı gün oldu gondol içinde çikolata ve çiçek geldi çikolatanın içinde kaplı paketlenmiş özel bi çikolata daha vardı bende hala onu saklarım bişicik olmuyo:):)

benim sözümde çikolata getirdiler küçük gümüş tepsi içinde.. bide çiçek işte.. ama bu saklamalık olayını ilk defa duydum

normalde bi tepsi gelir dağıtılır gelenlere diye biliyorum
o arkadaşımda küçük bi paket daha vardı.
saklamış evlenince salonumun ortasına koycam diyodu
bozulur herhalde be erir fln

bzede gümüş tepsi içinde çikolata ve çiçek geldi çiçeğimi saklıorm evimn bi köşesne koyucam çikolata malesef kalmaadı :)) onnda gümüş tepssini kaldrdm ama bnlar isteme gnü geldi sözde bişey gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…