2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlar, öncelikle Zuhalcim doğum günün kutlu olsun canım, daha nice yaşlara tatlım..

Kızlar akşam aşkımla görüştük, çok güzeldi, hiç ayrılmak istemedik birbirimizden, Allah bozmasın mutluluğumuzu

Son düzenleyen: Moderatör:
Nişanlımda akşam uğradı bize çay koyduruyor bir bardak içiyor sadece bir dahakine sallama yapacağım sana dedim aa demlik dolu oturup ben içtim sabaha kadar dön dön uyuyamadım :)))

Nişanlımda akşam uğradı bize çay koyduruyor bir bardak içiyor sadece bir dahakine sallama yapacağım sana dedim aa demlik dolu oturup ben içtim sabaha kadar dön dön uyuyamadım :)))

Çay bahane amacı seni görmekmiş canım, ama olan sana olmuş, çayları içince
Bizimkisi şehirler arası aşk olduğundan, her fırsatı değerlendiriyoruz, iş için buradaydı,çokda süper oldu görüşmemiz

teşekkürlerrr bebişimmm mesajında bana öncelik verdiğin için ....Allah mutluluğunuz hiç bozmasın eylülcüm....

Günaydın Kızlar.. :107:
Zuhal doğum gunun kutlu olsun canı ,Rabbim saglıklı ve hayırlı ömrüler versin inşallah:89:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…