- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.741
zuhalcim ne şanlısın bak pastanda gelmiş valla
119 liraya aldm cnm markafoniden indrmdeydi bkaç kez daha geldi bnden sonra markafoniye ama hç 119 yapmadılarbetül örgü battaniyeyi kaça aldın burada sordum takımı 198 dedi
çok sanslıyımmmm evet ama pasta için değil sizler gibi sıcak samimi dostluklar yakaladığım için...
PÜFFFFFF PÜFFFFFFFFF söndürdüm mumlarıııı açın bakim ağzınızı hepinize ayrı ayrııı pastamdan kokulu öpücüklerle tattırayımbuketimmmm açç aççç uçtuu uçtuuu geliyorrrr hammm yapp kızz:81:
Ne diledin ne diledinhımm senin elinden de ayrı tatlı oldu kız
Günaydın kızlar, öncelikle Zuhalcim doğum günün kutlu olsun canım, daha nice yaşlara tatlım..
Kızlar akşam aşkımla görüştük, çok güzeldi, hiç ayrılmak istemedik birbirimizden, Allah bozmasın mutluluğumuzu
Nişanlımda akşam uğradı bize çay koyduruyor bir bardak içiyor sadece bir dahakine sallama yapacağım sana dedim aa demlik dolu oturup ben içtim sabaha kadar dön dön uyuyamadım :)))
Günaydın kızlar, öncelikle Zuhalcim doğum günün kutlu olsun canım, daha nice yaşlara tatlım..
Kızlar akşam aşkımla görüştük, çok güzeldi, hiç ayrılmak istemedik birbirimizden, Allah bozmasın mutluluğumuzu
teşekkürlerrr bebişimmm mesajında bana öncelik verdiğin için....Allah mutluluğunuz hiç bozmasın eylülcüm....
Zuhal doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu...
Kes pastanı anacım...
[/URL][/IMG]
Bu arada elceezimle yaptım pastayı
Nişanlımda akşam uğradı bize çay koyduruyor bir bardak içiyor sadece bir dahakine sallama yapacağım sana dedim aa demlik dolu oturup ben içtim sabaha kadar dön dön uyuyamadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?