- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.761
Günaydın Kızlar.. :107:
Zuhal doğum gunun kutlu olsun canı ,Rabbim saglıklı ve hayırlı ömrüler versin inşallah:89:
kızar günaydın şuna bi bakarmısınız ne kadar da güzel foto cekiminde falan ne hos durur sizce?gelinlik şemsiyeleriiii sahibinden.com'da
cok güzel canımk bana üsküdara gideriken şarkısını anımsattı
ama ben fotografcılarda var diye biliyorum yani hepsinde yokturda nadiren böyle güzel çekim için bunları kullananlar vardı.
evet cnm aynen banada nişanlımada bi fes tmmbelki istanbulda olabilir ama bizim burda cekilecegimiz fotoda yok cnm ya ama cok tatlıııı
bebişkommmmm pasta da şahane görünüyorrrbıçakkkk kesmiyorrr yalnızzz esroooo elll at paraa att bişilerr at şunaa:84:
Buyur bebişim istediğin hediye olsun bee...
[/URL][/IMG]
Ayy pardon etiketni üzerinde unutmuşum
aaa zuhal bugün doğum günün mü senin?
doğum günün kutlu olsun canım nice seneler inşallah.
bugün en yakın arkadaşımında doğum günüsü
balık alıcam ona fanusunu aldım az sonra çıkıp balığı da alıcam
istiyodu inşalah sevinir
kızar günaydın şuna bi bakarmısınız ne kadar da güzel foto cekiminde falan ne hos durur sizce?gelinlik şemsiyeleriiii sahibinden.com'da
evet canım bugün doğmuşum abim kardan adam yapıyormuş bizi eve getirdiklerinde halada kardan adam yaparak bekliyorum sizleri dersağol canım teşekkürler.... hediyende çok anlamlı arkadaşın çok mutlu olacak eminm
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
istanbulda değilim cnmoy süper olur ya..istanbuldaysan üsküdara git derim ..
cok degişik fikir vallahi bayıldım cnm
ben neden bu kdr yaratıcı degilim kine:18:
çok güzelmiş gerçekten annem daha önce abajur yapmıştı iskeletini bulabilirsek bu şemsiyeyide yapabilir dur akşama göstereyim ben bunu anneme
günün kutlu olsun arkadaşımnice huzurlu senlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?