- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #44.841
bilmem ben saklamakya isterim.
bide en son akrabalar ile çekilen resimde falanda kalmıyor
yok canım yaw.
daha bakmadımmodelim falanda belli değil aklımda çok model var
saçına çiçek düşünürsen ona da öyle bişey eklleyebilirsin :44:
canlı çiçek tavsiye etmem. hele bide düğün ise sonunu göremiyorsun :2:
betüşşşş çaydanlığımı gördün mü kız kardeşimde hediye almış 3 takım oldu çaydanlık koleksiyonumda tamamlandı korkmaz a105 provita maksi:))) çocuk nasıl akıl ettiyse
çeyiz canavarısın ya çeyizlik birşeyler almak istemiş kardeşinGüle güle kullan canım
betüşşşş çaydanlığımı gördün mü kız kardeşimde hediye almış 3 takım oldu çaydanlık koleksiyonumda tamamlandı korkmaz a105 provita maksi:))) çocuk nasıl akıl ettiyse
canım bence git iyice bir öp kardeşini benım kardeslerım bişi de lamadı ceyizimebir kucuk cerceveden baska ama canları sağolsun
hayırlı olsunnn zuzuuuuuuu
3 ledin çaydanlıklarıııııı desenee
canım bence git iyice bir öp kardeşini benım kardeslerım bişi de lamadı ceyizimebir kucuk cerceveden baska ama canları sağolsun
sipit ya ben aslında cicegimi renkli düsünüyorum ya pudra pembesi ya lila ya da krem rengi.. üstüne o renkte kurdele mı oturtsam
zuzu tek birşeyin yok maşallah herşeyden 3 ve üzerinde var kocayıda 3 lemeyeceksin dimi
hayırlı olsunnn zuzuuuuuuu
3 ledin çaydanlıklarıııııı desenee
sağol canım 3 ledim kız ama değişik model bu iyi oldu sapları çelik olsun isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?