2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu arada kızlar kına gecesinde bindallının altına kırmızı ayakkabım var.. nasıl gider abes derler mi? ben uzun burunlu pabuclardan giymek istemiyorum da.

zuhal benim aldığım hediye kadar olmasada kardeşinin aldığıda çok güzelmiş...
Ne düşünceli çocukmuş be yaa :))

ben kardeşimden bir toka bile görmedim bana diyor ki imf gibi sin ayakabı alıcam para
kuaföre gidecem para
üstelik çalışıyor çıldırtıyor beni dün de demezmi kredi kartını versen abla bot alıcam
dellendim resmen 20 yaşında askere gidecek bir ay sonra

Askerde dara gelince değişecektir büyük ihtimal :))
Benim kardeşim çalışmaya başlayınca beni biraz daha iyi anlamaya başladı, şimdi askere gitti daha olgunlaştığını görüyorum, inşallah çok daha iyi olurlar.
Erkekleri anladığım kadarıyla şımartıyorlar annem asla laf söyletmez kardeşime, oysaki biz çoğu zaman iyiliği için öneride bulunuruz...

öyledir benimmm bebişimmmm onun yaptığını nişanlım yapmadı daha bakkk saat kaç oldu ne kutladı ne de hediyesi gelirr tuhaff bir varlık hala çözemedim adamıı

Canım ya böyle günleri önemsemiyordur yada bir sürpriz düşüncesi vardır...
Ben yavaş yavaş tanıyorum nişanlımı meğer pek oduncukmuş, ancak kendisi istediği zaman prens oluverir...

öyledir benimmm bebişimmmm onun yaptığını nişanlım yapmadı daha bakkk saat kaç oldu ne kutladı ne de hediyesi gelirr tuhaff bir varlık hala çözemedim adamıı

gerçi şeker alışmışşndır da ama yinede bir tuaf oluyordur insan hediyesini geç arar saatler 00,00 olunca bekliyor
ben beklerim öyle bişey olsa ailemden de yakınlarımdan da hep alışmışım acaba ondan mı ne

o konuda kardeşlerimden çok şanslıyım düşünürler sağolsunlar :81:

slm kıslar nasılsınız bakim ay çok yogundum çok işim vardı sizler naptınız
geçmişe gidemedim ne oldu zuhal hayırdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…