- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #45.021
oh ne güzel deniz ya çoğunu halletmişsin kafan rahat düğününe konsantre olabilirsin. Düğün salonu belli olmuşmuydu canım
bende 0 hiç bir şey yoktu danteller saymıyorum onu zaten herkesin evveliyatında yapılıyor
çeyiz adına nişandan sonra aldım ramazandan sonra başladım şuan bir evde yaşaımn sürmesi için herşeyim var çok şükür gereksiz kalabalık yapacak şeyler almadım düğün salonumuz tutuldu düğün tarihi belli olduğunda hemen kafam rahatmı onu işte bilmiyorum o biraz karışık tek başıma yapıyorum herşeyi dedm kurban bayramından beri yatıyor hastanede kimsede düğün havası yok yani bende bile stres başka bişey yok şubatta kardeşim askere gidecek onun burukluğu dedem hastanede yatıyor doktorların dediğine göre tıbbı bişey yok allaha kalmış bugün yarın 10 gün br ay sonra bir yıl sonra babamı zaten görmedim kaç aydır hastanede yatıyor kalkıyor evde babanne var yaşlı annem bir çarşı eksik alamıyor çıkamıyor işte ben ne yapar alır getirsem mutlaka bişeyler çıkıyor canım şuan hiç modda değilim buda beni üzüyor