• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

oh ne güzel deniz ya çoğunu halletmişsin kafan rahat düğününe konsantre olabilirsin. Düğün salonu belli olmuşmuydu canım

bende 0 hiç bir şey yoktu danteller saymıyorum onu zaten herkesin evveliyatında yapılıyor
çeyiz adına nişandan sonra aldım ramazandan sonra başladım şuan bir evde yaşaımn sürmesi için herşeyim var çok şükür gereksiz kalabalık yapacak şeyler almadım düğün salonumuz tutuldu düğün tarihi belli olduğunda hemen kafam rahatmı onu işte bilmiyorum o biraz karışık tek başıma yapıyorum herşeyi dedm kurban bayramından beri yatıyor hastanede kimsede düğün havası yok yani bende bile stres başka bişey yok şubatta kardeşim askere gidecek onun burukluğu dedem hastanede yatıyor doktorların dediğine göre tıbbı bişey yok allaha kalmış bugün yarın 10 gün br ay sonra bir yıl sonra babamı zaten görmedim kaç aydır hastanede yatıyor kalkıyor evde babanne var yaşlı annem bir çarşı eksik alamıyor çıkamıyor işte ben ne yapar alır getirsem mutlaka bişeyler çıkıyor canım şuan hiç modda değilim buda beni üzüyor

mavişim çok sağol canım teşekkür ederim
esracım sanada tatlım nitekim işte bunlar yansıyor karşı insana yapacak bişey yok bende çok geriliyorum her tarafa yetişmekten yoruldum
işte o güzel günler için sabır edip mücadele ediyorum

esracım sanada tatlım nitekim işte bunlar yansıyor karşı insana yapacak bişey yok bende çok geriliyorum her tarafa yetişmekten yoruldum

umarım şuanki yaşadığın zorluklar gelecekteki mutluluğunun bedelidir,ve bitecek,geçecek,huzur senin olacak inşh.. az sabır ve inanmak yeterli.. en güzel günler senin olsun tatlım :29::29::34:

Ben çok beğendim Betüüş geçende bunu beğenmiştim zaten...

beğendim,orjinal duruyor:) markası ne bunun?

betül çok hoş kibar duruyor canım

ii kafayı taktığım kadar varmş yani sağolun kızlar markası esse iki tane mağazaya gttm kalmamş nettede stoklrda yok dio aradım sordrttm bi mağazada warmş oraya gtmek istiorm almak için ama işlerm va rişte pazartesyede kalablr :(

denzcm yaşadkların hç kolay diil ama sabrederek aşablrsn Allah daha kötsnden korusun hepimizi

Günaydın kızlar... dün uğruyamadım malesef,işyerinde son günümdü o yüzden akşamıda hüzünlü bir veda yaptık arkadaşlarımla :43: 4.5 yıldan sonra baya bi zordu ayrılmak ama beni tek mutlu eden artık düğüne hazırlık daha rahat ve kolay olacak... :52:
Bugün annemle eminönüne gidiyoruz bişiler bakıcaz bakalım eksiklerden. Çarşamba nişanlım askerden çıkıyor çok şükür bu engelide atlatmış olucaz onun mutluluğuda bambaşka tabi :69: aysonunda da izmire yerleşiyorum. 1-2 ay dinlenip düzenimi kurduktan sonra tekrar çalışmaya başlıycam inşallah...ayy heyecanlı bir maraton olucak :9:

Buketçim seramiklerine bayıldım çok güzeller güle güle kullan :16:
Meltemcim özledim senide.. Kolay gelsin bugün çalışanlara :16:

Canımcım her gecenin bir sabahı muhakkak vardır.
Mavinin dediği gibi sabrının karşılığını muhakkak alacaksın, inan örneklerini çok gördüm ve yaşadım...
Hastalık Allah'tan sonuçta ama kimin öleceğini bilemeyiz, bizim ailede de hastalar var ama eniştem kanserli ve 5. yılında, dayımı ise hiçbişeyi yokken kaybettim...

Canımcım her gecenin bir sabahı muhakkak vardır.
Mavinin dediği gibi sabrının karşılığını muhakkak alacaksın, inan örneklerini çok gördüm ve yaşadım...
Hastalık Allah'tan sonuçta ama kimin öleceğini bilemeyiz, bizim ailede de hastalar var ama eniştem kanserli ve 5. yılında, dayımı ise hiçbişeyi yokken kaybettim...

çk haklsıın esra ölüm hastalığa bakmıo hasta yatarken sapasağlam brini kaybedebliorz sennde başon sağolsn hayatım

sağol hayatım içime daha çk sndi şimdi.. aradm mağazayı varmş işten snra jet gibi hareket edeblrsem alırm belki bgn

Yetişirsin inşallah canım.. Ya bende böle bişeyi kafama taktımmı heleki birileride güzel dedimi onu alana kadar karnıma ağrılar giriyor :)) insanın kendi evine bişiler alması başka oluyor :)

Günaydın kızlar... dün uğruyamadım malesef,işyerinde son günümdü o yüzden akşamıda hüzünlü bir veda yaptık arkadaşlarımla :43: 4.5 yıldan sonra baya bi zordu ayrılmak ama beni tek mutlu eden artık düğüne hazırlık daha rahat ve kolay olacak... :52:
Bugün annemle eminönüne gidiyoruz bişiler bakıcaz bakalım eksiklerden. Çarşamba nişanlım askerden çıkıyor çok şükür bu engelide atlatmış olucaz onun mutluluğuda bambaşka tabi :69: aysonunda da izmire yerleşiyorum. 1-2 ay dinlenip düzenimi kurduktan sonra tekrar çalışmaya başlıycam inşallah...ayy heyecanlı bir maraton olucak :9:

Ay canım okurken ben bile heyecan yaptım :1:

çk haklsıın esra ölüm hastalığa bakmıo hasta yatarken sapasağlam brini kaybedebliorz sennde başon sağolsn hayatım

Saol canımcım....

ayyyyyyy çok sevindim,özellikle askerinin gelmesine,yani benim daha 119 günüm var sanki hiç bitmeyecekmiş gibi:52: böyle bitirenleri görünce hevesleniyorum :78:
herşeye çok fazla yaklaşmışsın ne güzel duygulardır:) şimdiden çok çok kolay gelsin tatlım:54:

Back
X