- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.041
Ay canım okurken ben bile heyecan yaptım
ayyyyyyy çok sevindim,özellikle askerinin gelmesine,yani benim daha 119 günüm var sanki hiç bitmeyecekmiş gibiböyle bitirenleri görünce hevesleniyorum :78:
herşeye çok fazla yaklaşmışsın ne güzel duygulardır:) şimdiden çok çok kolay gelsin tatlım
Yetişirsin inşallah canım.. Ya bende böle bişeyi kafama taktımmı heleki birileride güzel dedimi onu alana kadar karnıma ağrılar giriyor :)) insanın kendi evine bişiler alması başka oluyor :)
slm bebişlerrrrbuketcimmmm annnein yaptıkları harika o nar ne tatlı birşey öyle ya bayıldımm ben onu başımın üstüne koyardım valla
sorma o kadar mutlu oluormki elmde param kalmasa ble oh ewime bişiler aldm diorm kendşmi ii hssediorm.. o kettle iki haftadr kafamda ya fırsatım olmuo yada gttiğim mağazada olmuo :) pazartesye kalsn istemiorm ama bakalım cnm
çok teşekkür ederim bitanem... hiç öle düşünme ilk zamanlar biraz zor oluo evet ama sonradan nasıl geçtiğini anlamıyorsun.. inşallah sende tez zamanda bitirir kavuşursun aşkına canım.. şimdiden hayırlı teskereler
aynen canım yaa.. bende öle parasına pulna bakmıyorum bile bişeyi beğendiğimde.. geçen bi kaban beğendim 140 tl di indirimdeymiş.. tam alıcaktım sonra dedim bu sene soğuk olmadı kışta bitti zaten en iyisi bunun yerine evime o beğendiğim nevresim takımını alayım dedim gittim onu aldım
kızlarrrrrrrr bu gelinlik nasılllllllll?
Eki Görüntüle 127014 Eki Görüntüle 127015 Eki Görüntüle 127016
kızlarrrrrrrr bu gelinlik nasılllllllll?
Eki Görüntüle 127014 Eki Görüntüle 127015 Eki Görüntüle 127016
cumartesi fıstıklarııııı mehabaaaaaa
Benimde dikkatimi çekmişti bu gelinlik, süt kısmı çok hoş ama bel kısmına extra parça konulmuş gibi duruyor.
Beğendiğim modellerden biridir, bende bu tarz bişey alabilirim...
cumartesi fıstıklarııııı mehabaaaaaa
canım gelinlik güzel de
gözüme takılan bişey var bulamadım
evet bel kısmındaki parça bencede kötü oraya farklı bişey yapılabilir diye düşündüm. mesela karın bölgesindeki katlı olan yer biraz daha uzatılır ve parça ortadan kalkabilir.. beğenmenede sevndm:)
Evet öyle olabilir, bu gelinliğin benzerini eski yıllardan bir prensesin üzerinde görmüştüm, üst kısım o günden beri aklımdadır.
Ama dün bir gelinlik gördüm çook güzel duruyor, fakat üst kısmı straplez kapatılırsa nasıl durur bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?