2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy kızlar benim adımda Duygu bayanssulusmile görünce dayanamadım cevap verme gereği hissettim nedensee kaydirigubbakcemile5 Öpüyorum hepinizi xoxo opuyorumnanaktan
m.oldum canımm

hADİ hepinize iyi akşamlar kızlar. İyi hafta sonları =)) Duygu Sonbahar hoşçakalın.

gelinlik hoş ama bence daha güzel olabilirdi
ne bilim beğenmekle beğenmemek arası bişiy bu

cnm bizden önce evlenceklermiş
biz kasımda düşünüyrdukta sormadan gün almışlar şimdi bekliyrz onu bizimki ertelendi marta ya da en geç nisan başına.martın 27 ya da 28 i
nisanında 10 u olabilir.kesin bi tarih almadık eylülde belli olcak kısmetse

anladim tatlim.. benimkisinin de kardesi bu yaz nisan yapmaya kalkisti vallah kiyameti kopartacaktimm. Buyuk bi nisan olsun istediler falan, ama olmadi bizim dugunumuzden sonrasina ertelediler nisani. Kayinvalidem istemedi once sizin dugununuzu en guzel sekilde bitirelim taksitler bitsin ondan sonra onlara sira gelecek dedi.. simdi oturdular bizi bekliyolarr

cnm bizimde öyle olması gerekirdi ama kimse bişiy diyemedi
günüde almışlar gidip iptal ettiremezsin ki
hazırlıklar bizim ede yapılıyor bohçalar çeyziler çimenlerde başka bi hazırlığımız olmuyor
ztn neresindende başlamak lazım bilemiyrm
ilk gelinliğimi alıcam sonra sıra ile gelir herhalde
sizin yine nişanmış bi nebze bari yakın tarihlerde evlenmek çok kötüolucak
şimdi bekliyrm gelinlik aynı tarz ise değiştircem

ayyyyyy birde gelinlik derdi var... simdi onlarin dugunune sizin tanidiginiz herkez gidecek.. iyi fikir canim bekle onun nasil bi gelinlik aldigini gor.. PIS ELTI! kaydirigubbakcemile3 saka bi yanada nisanda olsa canim aileyi masrafa sokuyorlar.. 1 dugun yapmak zor iken 2 sini nasil kaldiracaklarr acaba.. Onlarda cok dusuncesiz davranmislar amaa yaa insan oturup konusur herkezle biz soyle olsun isiyoruz siz ne dusunuyorsunuz diye. Vallah canim yaslari kucuk birde ben o yuzden biraz karsi ciktim gibi.. Daha 18 yasindalar ve nisan istediler tabikide herkez karsi cikti.. Ikisininde daha universiteye hazirlanip okumalari gerekirken nisan istiyorlar.. ama kizimizin ailesi gorusturmuyor simdi onlari, cok tutucu bi aile ler onlar da nisan istediler.. ama ne yapalim seneye kadar beklicekler.. bi universiteyi kazansinlar once.

yok cnm benim eltim benden fazlası ile büyük
ondan ztn apar topar benden önce evlenmek istiyor ya
kendisi benden sonra nişanlandı düşünmüyrz istemiyrz dediler biz nişan yaptık hemen peşimize istediler.
nişanlanalı 2 ay oldu gün almışlar.biz dedik beklicez die ama beklicez dedikte bu kadar demedik. gidip 6 ay sonraya gün almışlar dolayısıylada bizim evlilik tarihimzden 2 ay önceye geldi. bizimki tam olarak alınmadığı için kayınvaldem itiraz etti.
olmaz 2 düğün birden peşpeşe die.insanlar gelemez edemez. birde küçük gelin olunca böyle oluyor sanırım. yoksa nişanlımla bana kalsa kasımda evleniyorduk
evet davetliler aynı olcak dolayısı ile en ufak bi yeri benzese kıskandı yaptırdı derler. yoksa hazır gelinliğim modeli bi göreyim onunkini alıcam :umursamaz:

kızlar sizce hangi nikah şekeri daha iyi
ben deniz kabuklu ya da deniz yıldızlı fln düşünüyrm
ama kutulularda hoşuma gidioda insanlar pek tutmuyor ki

anladim canim.. biraz kiskanclik var galiba senin eltinde yaaa. siz nisanlandiktan sonra hemen nisan yapmislar falan.. dugun icin de illene sizden once tarih almislar.. ilginc yani.. insallah hersey gonlunce olur yinede tatlim.. 1-2 ay daha gecikecek dugunun ama Allah mutluluk versin gerisi onemli degil.

kızlar sizce hangi nikah şekeri daha iyi
ben deniz kabuklu ya da deniz yıldızlı fln düşünüyrm
ama kutulularda hoşuma gidioda insanlar pek tutmuyor ki

Bunlar çok güzelmiş canım ama özellikle 1. ve 7. yani ilk ve en sondaki çok hoşlar diğerleri belki çantada falan ezilir ama bunlara gözü gibi bakar insanlar özel bişey oldugu için boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…