2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlaar, yarın iş yok bi takılayım dedim...
sonbahar çok güzelmiş nikah şekerleri, şu deniz yıldızlarından var bizde ama ben elime alamıyorum yaa...
Hedşye paketi şeklinde olanlar çok şekermiş...

iyiyim papatyacım sabah sabah çeyizlere bakıyordum sitelerden bu ay ne alsam acaba diye bide ekrana koca memeler geliyor şişirilmiş ahh ahh benimde böyle olsalardı ne olurdu sankiboshayallersmile

iyiyim papatyacım sabah sabah çeyizlere bakıyordum sitelerden bu ay ne alsam acaba diye bide ekrana koca memeler geliyor şişirilmiş ahh ahh benimde böyle olsalardı ne olurdu sankiboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 ayy o memelere bende dunden beri sinir oluyorum ne cikiyorlar oyle onumuze yaaaa. amannn bende var canim veriyimmi azcikkk bende sinir oluyorum neden bu kadar buyukler diye.. hemen verebilirim hehehe bendee ceyizlere bakiyorum yaaa.. Tac in bi uyku setine aklim takildii dur sana gosteriyim fikrini aliimmm. begencen mi bakiyim..

çok güzelmiş canım uyku seti ama pahalıdır bu ya

napıyosunuz kızlar keyifler nasıl

o reklamlara bende sinir oluyorum hiç küçültmekle ilgili reklm yok

çok güzelmiş canım uyku seti ama pahalıdır bu ya

napıyosunuz kızlar keyifler nasıl

o reklamlara bende sinir oluyorum hiç küçültmekle ilgili reklm yok

200 tl canim fiyati 250 den inmis.. bende bakiyorum oyle.. benimde cok hosuma gitti goz yormuyor rahatlatiyor insani rengii ama biraz pahali geldi banada.. Tac in urunu oldugu icin herhaldee. Ahhh hic kucultmekle ilgili koyarlarmi reklami.. Sinir oluyorum yaaa V yaka hic bi elbise tshirt giyemiyorum dogru duzgun bunlardan hehehe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…