- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.721
deniz davet ederse olabilir tabi neden olmasınSen salon düşündün mü canım var mı aklında biryerler?
saol ayşecim yaa ama özlemişim ailemi memleketimi herşeyi evet zor canım kocişle konuşuyozbuketim balım, sağol canım. haftasonu kararlıyım çekicem fotoğrafları inşallah.
elçinim mersine mi gittin kuzum gözünaydın
kocişini naptın yalnız mı?
çok zor oluyor ayrı kalmak biz bi gece ben iş için gidince ayrı kaldık da zordu.
hoşbulduk cnaım mersişnde havalar süper yaa herkese diyorum güneşi gördüm diyeehoş geldin canım mersindew havalar sıcaktır.
denizim gözünaydın canım
allah gönlüne göre versin herşeyi.
mersinden selamlar kıslar nasılsınız bakalım
saol ayşecim yaa ama özlemişim ailemi memleketimi herşeyi evet zor canım kocişle konuşuyoz
çok sıkılıyom diyor yoklugun çok belli diyorr
hoşbulduk cnaım mersişnde havalar süper yaa herkese diyorum güneşi gördüm diyee
zuzum 14 ü doğumgününmüş canım kutlu olsun
çok mutlu ol yeni yaşında
denizim gözünaydın canım
allah gönlüne göre versin herşeyi.
güle güle kullanın deniz hanım , artık bizi çaya mı davet edersin,yemeğe mi bilemeyiz?
sağol ayşecim çok teşşekkür ederimnmmmmmmmmm
ayşecim bravo sabahtan beri hayallet moddaki zuzuyu canlandırdın. Zuzummm susma sen alışık değiliz biz özlüyoruz hemen
buketcim zuzunun hayalet hali bile hareketlidir.
zuzum benim o. pek severim
kızlar an itibariyle geçmişi okumaktan vazgeçtim
yememiş içmemiş yazmışsınız.
ahhhh kuzumm susmamm burdayımmmne yaptın atkı işini aman uzun olsun talimatını verdin mi annene:86:
Ay ay toprağım davetmi bekliyorsun aşk olsun kız ev sahipliği yapman lazım senin
denizim çok kolay gelsinçok yoğunum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk berbat
:86: ayy ayşecim bazen yemeğe gitmiyorum burda laftan kalmamak için iyi tepsit valla :86: bende seni seveimmm hemms everimm hem döverimm
tamamen unuttum canım bu akşam unutmazsam çıtlatırımÇok mu yoruyorlar seni bakayım. Nişanlın hediye alacaktı taçtan ne yaptınız o işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?