- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.681
tatlım ustu kıymalı degi,lde icinde kıyma olan ustukapalı pideler var.. Böyle getiriyorlar eve sipariş ettigin yerden sıcak sıcak verip yediriyorusn milleti.. Pideyi yiyince kimse laf edemez hemcok lezzetli oluyorda canım cekti şimcik
Lugruns , hayırlı olsun canım nihayetine ermekte nasip olur niş.
Cimcimecim gecmis olsun canım ,nişanlında cok düşünceliymişYa
geçmiş olsun esracım
tatlım ustu kıymalı degi,lde icinde kıyma olan ustukapalı pideler var.. böyle getiriyorlar eve sipariş ettigin yerden sıcak sıcak verip yediriyorusn milleti.. pideyi yiyince kimse laf edemez hemcok lezzetli oluyorda canım cekti şimcik
lugruns , hayırlı olsun canım nihayetine ermekte nasip olur niş.
cimcimecim gecmis olsun canım ,nişanlında cok düşünceliymişya
Slm kızlaar, son sayfaya bakılırsa moraller pek düzgün değil, geçmişi hiç okumayım o zaman...
Ben hastayıım, nişanlımda mobilya derdine düşmüş(
Pide pide canım pide istedi allahtan hamile felan değilim yoksa aş ererdim şişerdi bir taraflarım :))))))))))
kızlar gelinlik eldiveni nasıl? Nikahta imza atarken ?
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/2063/minoresi-ozel-satis-gelın-eldıven-beyaz-dantel__20637671_0.jpg[/ımg]
kızlar gelinlik eldiveni nasıl? Nikahta imza atarken ?
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/2063/minoresi-ozel-satis-gelın-eldıven-beyaz-dantel__20637671_0.jpg[/ımg]
aaaa
şahsen ben eldiven düşünmüyordum...
benim nikah önceden yapıalcak sanırım takım elbise olur bu eldiveni rüyada takarım
((((((((((((((((((((((
kızlar pazar günü istemeye gelecekler demiştim ya geldiler istediler ve babam verdiiii 29 ocakta nişanım var cumartesi günü bohça için alışverişe çıkacağızzzz
canım sende siyah eldiven al takımla gecirirsin eline .. Onlarda cok şık yeterki iste..
aa evet birde değişik tüllü bir şapka :))
fransız kadınları gibi hanımın çiftliği halide güüllüü
esracm geçmş olsn cnmSlm kızlaar, son sayfaya bakılırsa moraller pek düzgün değil, geçmişi hiç okumayım o zaman...
Ben hastayıım, nişanlımda mobilya derdine düşmüş(
kızlar pazar günü istemeye gelecekler demiştim ya geldiler istediler ve babam verdiiii 29 ocakta nişanım var cumartesi günü bohça için alışverişe çıkacağızzzz
Ay güzel canım değişik takımım gri nişanda almışalrdı gitmek daha nasip olmadı ayıp olmasın giyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?