2011 gelin adayları buyrun sohbete

geçmiş olsun aslıcım allah acil şifalar versin

aslıcm çok geçmiş olsun..
bi yandan da hayrlı olsun galiba venediğe gidiyorsnz balayında inş herşey beklediğnden çok çok daha iyi geçer

kızlar gelinlik işine ne zmn girişmek lazım fikri olan var mı?

ben biraz erken giriştim ama 2 3 ay öncesinden gitmek gerek bence.
çünkü hazır bile alınsa bedenini ayarlamaları epey sürüyor.
birde ekstra şeyler isteniliyorsa o daha da uzuyor.
gelinliğimi eylül başında hazır aldım
ama daraltma işlemi vardı 3 kez provaya gittim
vaktim çoktu die kadını sıkıştırmadım.
geniş geniş rahat rahat yaptı. valla aralık başında teslim aldım.

caanımm cook sevindim Kaynana da acil şifalar diliyorum en yakın zamanda iyileşir insallah

caanımm cook sevindim Kaynana da acil şifalar diliyorum en yakın zamanda iyileşir insallah

iyi akşamlar fıstıklarrr
bugün hiççç fırsatım olmadı gelemedimmmmm

neler yapıyorsunuzz ????

özel msj atmıştım gelmedi mi? bildirimlerinde, neyse görmedin sanırım..

kızlar trendyol.com'a üyeliği olan var mı?

ceyiz yüklüyordum cnm şimdi gördüm ben üye degilimm ben internetten alısveriş yapmıyorum kaliteli ürünler gelmiyor o yüzden üye degilim ...

imkanın varsa görerek al derim Esrada aynı sorunu yasamıs burda ben de birkaç ürün aldım kaliteli gelmedi o yüzden almıyorum...

görerek almak bazen daha mantıklı ama bu sitenin de bir iyi yönü olarak,aldığın ürünü beğenmezsen 1 hafta içinde iade edebiliyosun,kargoyu da sen ödemiyosun.ben daha önce bu siteden aldığım bi ürünü iade ettim ve taksitli almış olduğum halde para iadesinde sorun yaşamadım:81:

sen hala ders çalışıyormusun bakalım neler aldın çeyizlikse merak ederim ben

anneannemler geldiğinden beri sabah çalışmıyorum
ama öğleden sonra devam tatlımmm :))
albüme ekledim
canım
biber oyacağı krema torbası ve kesme tahtasııı

Neler aldın didosumm ben de ufak tefek birseyler aldım bugün...iyi günlerde kullan canım..

meltoşşşş seninkilere baktımm canım
güle güle kullannnn :))
ufak ufak tamamlayacağız artık :))

kızlarr bugün seyyar satıcıda abajur gördüm
tanesi 10 tl
ama güvenemedim seyyar diyeee

nereye ekliyorsunuz çeyizlerinizi bende bakabirmiyim?

tesekkür ederimm bitanemm ben de krema torbası aldım yarın da kek kalıbı alıcagım onunla birlikte eklerim die düşündüm didoş 2 türlü krema torbası vardı bir tanesi şırınga seklinde digeri de torbalı ben torbalı aldım kullanıslı olurmu acaba ben çünkü çok kullanıyorum bizim evde kullandıgımız sırıngalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…