- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #45.801
nereye ekliyorsunuz çeyizlerinizi bende bakabirmiyim?
tesekkür ederimm bitanemm ben de krema torbası aldım yarın da kek kalıbı alıcagım onunla birlikte eklerim die düşündüm didoş 2 türlü krema torbası vardı bir tanesi şırınga seklinde digeri de torbalı ben torbalı aldım kullanıslı olurmu acaba ben çünkü çok kullanıyorum bizim evde kullandıgımız sırıngalı...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401416-kleonun-ceyizi-21.html
benim çeyizlerim burda tabiki bakabilirsin...
didosum alsaydın keşke kızılayda aksam 8'den sonra neler satıyorlar bir görsen arkadaslarım çanta almışlar çok şık...
nereye ekliyorsunuz çeyizlerinizi bende bakabirmiyim?
ins bi daha denk gelirsin pahalı çünkü :))
liste yapmıstım 63 tane parçadan 45 tanesini almışıminşallah biter Allahım...
iyi akşamlar hanımlarrrr
Didosumm şimdi baktım krema torbalarımız aynı aynı günde aldıkii günlerde kullan canımm
Aysun hoşgeldin...
hoşbulduk kızlarr
nasılsınız nasıl gdiyor hazırlıklar
:))) sende benim gibi yeşil seviyorsunnn demekkiii
kesme tahtasını 3,5 liraya aldım canım :))
kesme tahtasını çok uyguna almışsın canım ya bende bambu kesme tahtası istiyorum
saglık açısından bambu istiyorsun galiba canımm ben de arastırdım o yüzden cam aldım kesme tahtamı üzerinde kalıntı kalmıyor elimden geldigince de plastik almamaya çalışıyorum...
kızlar ya sabah sabah başınızı ağrıtmk istemem
ama size bişiy sormak istiyrm
şimdi biz nikah ve düğünü aynı gün yapıcaz t.dağ da olcak nikahı saat 4 gibi düğşündüm 8 gibide düğün olcak ama o arada erkek tarafı ist.dan geliceği için annem burada rest. da yemek yedirelm fln dedi bende tm dedim.
nişanlıma söyledim böyle böyle die.
olmaz dışarda evde yemek verin do.
iyide tek başına annem istdan gelcek 50 kişiyi nsl ağırlasın plastik tbk vercez dahamı gzl yani dedim.
tartıştık brz ama çok kızdım sizin bu konuda alterntf fikrinşz varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?