2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm bizim burada da bi gün önce bile alabiliyosun...:))))

cnm yoğunluğa bağlı
şehirlerin nüfusuna göre değişiyor.
bizde nisan başı dediler şaşırdık acaba o güne gün kalmazmı fln demiş hatta nişanlım
olurmu daha yeni başlıcak ztn demişler.
panik yapmaya gerek görmedik ztn haftasonu nikah az oluo burda herkes düğün yapıo
nikah salonunda ya 4 te ya da 5te yapıcaz

birde bazı günler haftaiçi sadece evlilik cüzdanı ücreti alınıyor o da 60 tl başka ücrette istenmiyor
haftasonu için nikah salonu açılıyor o daha pahallı 200 tl fln

Demek belediyeden belediyeye değişiyor, İzmir'den alacak ve şubatta gün alın istediğiniz tarihe yoğun olabilir demişler...

o zaman bende birşey dmeyeyim canım
inşallah çok mutlu olursunuz orada

İnşallah canımcım, seneye bu zamanlar nasipse baya baya Iğdır'lı olucam, Rabbim yardımcımız olsun...

cnm bizim burada da bi gün önce bile alabiliyosun...:))))

İyimiş

iyi akşamlar herkese ben çıkıyorum
cimcime öptüm

Aynen canımm bernardo çok sorun çıkartıyormuş ben de o yüzden kütahya düşünüyorum

Bende dügünümde nikah memuru istedim ancak nikah memurunun gelmesi 500 ile 700 tl arasında değişiyormuş o yüzden nikah salonda olucak ankda düğünde istda

Bende dügünümde nikah memuru istedim ancak nikah memurunun gelmesi 500 ile 700 tl arasında değişiyormuş o yüzden nikah salonda olucak ankda düğünde istda

Meraba kızlarrr. nikah memurunun gelmesi ne kadar pahalıymış oralarda. Biz Antalya'dayız belediyeden 100tl istediler havada kaptık walla salonda kıydırdım ben de nikahı. Sağlık olsun yine de cnm

meraba kızlarrr. Nikah memurunun gelmesi ne kadar pahalıymış oralarda. Biz antalya'dayız belediyeden 100tl istediler havada kaptık walla salonda kıydırdım ben de nikahı. Sağlık olsun yine de cnm

uuuu sanki tayyipmi kıycak nikahı bu ne yaaa Bende öyle istiyorum ama bellide olmaz bu gidişle

düğün evlenme dedin mi işler değişiyor her yerde. Kıytırık bi fotoğrafçı bile düğün dediğin anda coşuyor da coşuyor fiyat bakımından. Yazık diil mi ama bize de yaaa

geldim canım 3 kere falan asla yaşayamam orada denizin olmadığı yerde panik oluyorum :) ama 7inci cadde mi ne var bahçelievlerde yanılmıosam valla bi an bizim bağdat caddesinde sandım kendimi dedim şu binaların arkasında deniz olsa valla yerleşirim buraya :) bi de ankaranın bazı yerlerde trafiği çok fena bence burada hiç yabancılık çekmeyeceksin rahat ol burası öyle bi şehir ki insanı içine çekiyor rahat ol kk zirveleri falan yaparız alışırsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…