2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bnm beğendğim yatak odası modellernn yatakları hep alçak ve artık yatak örtüsünü sarkıtarak kullanmaktansa iç kısmına yerleştrrek kullanmak daha moda.. peki o zaman alacağımz ytak örtülerini nasıl kullanacağız.. aslı mesela senn beğendğin takımın bazasınn alt kısmı çk hoş ama örtüü gelnce kapatıcak orayı nasıl olucak

Son düzenleme:
OFFF çok beğendim yaaa çok güzeller bende burdan o siyahlı modeli ilk beğenmştim pandomimcim senin en çok beğendiğinede bayıldım süperler :)))) ama fiyatlar pahalı geldi biraz

hep örtü kullanmıcaz ki pike ser olsun bitsin.ben öyle yapıcam

doğru söylüyosun betül.
aynı şey benimde aklıma geldi.
alt kısmı değişik mesela bunun dediğin gibi orası çok hoşuma gitmişti.
galiba yatak örtüsünü en sona bırakmak daha iyi.
parasını hazır tutucaksın. yatak odası halılar perdeler yatak örtüsü bir alıcaksın.

oyhh ama yatak odan büyük mü canım büyük yatak odasına cok yakısır kucuksede farketmez beyaz alanı geniş gösterir.. ama cok begendım keşke benim alcam zaman koysaydınız fotoları

bende yeni baktım gördüm.
önceden baktığımda yoktu bu modeller.
yatak odam geniş sayılır ferah olucak canım.

bnde böle düşünüorm aslı nasl perde ve halı moblya alndktan snra alınıo yatak örtsnn parasıda alnmş gbi kenarda dursn moblyann modeline gre alınır bn mesela eminönüne gttiğimde çk gzel süper işlemeli bi pike takımı grmştm aynı yatak örtüsü gbi işlemeleri vardı ama hem çk sade hem çk zarif duruodu o bu şeklde takımlar için uygn olablr eğer böle alçak bi model alrsak örtüsünüde ona uygn alırız

ben çok alçak bi yatak odası istemiyorum.
çok yüksekte istemiyorum. orta ayar bişey.
ama özellikle bazalı olmasına dikkat edicem.
birsürü şeyi ortadan kaldırır baza.

betülcüm sende örtü örtmezsin bak carsaf var sadece.. yada örttersin yarısına kdr acarsın biryerlerden görünsün model dimiama yatakların bazalı olması en kullanıslısı bunu bilir bunu söylerim..:81:

ben çok alçak bi yatak odası istemiyorum.
çok yüksekte istemiyorum. orta ayar bişey.
ama özellikle bazalı olmasına dikkat edicem.
birsürü şeyi ortadan kaldırır baza.

cnm bence bi tane o baktığımız yatk örtülerinden alırız bazen öle kullanırız normal günlerde pikeyi katlarız içine öle olabilir... benm bu yatk örtüsünü almam lazım...Eki Görüntüle 130220

ewt bncede bazalı olmalı bz zaten nişanlmla o şeklde kullanmayı sewiorz yada tamamen örtmektense yarısına kadar örtüp bi kısmının yere kadar sarkmasını istiorm ama bakalım byk ihtmalle aşık olduğum bi yatak örtüsünü uyguna grene kadar moblya almadan örtü almayacağım

kızlar sabah 2 tane hapım vardı içtim soluk borusundan gitmedi.. napcam su içtim o kdr bana mısın demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…