- 9 Aralık 2009
- 2.798
- 28
- 358
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #46.641
eda bende annemın zoruyla böyle kırık beyaz fırfırlı yatak örtüsü aldım .. 700 müş normal fiyati 200 e aldım ..sırf ucuz diye annem didikledialdık bakalım sercez ilk gün üstüne de kurumuş gül yaprakları serpim
Kızlar samsung buzdolabı ile ilgili bilginiz varmı?
Nişanlımın arkadaşı kullanışlı ve iyi olduğunu söylemiş ama çok kararsızım, fiyatıda uygun ama sorun çıkarırmı?
Nişanlımın arkadaşı kullanışlı ve iyi olduğunu söylemiş ama çok kararsızım, fiyatıda uygun ama sorun çıkarırmı?
tekrar paylaşıyorum.görmedin sanırım betüş.kenarları tamamen fırfırlı.üstü boncuk işlemeli ve kirli beyaz
olsn cnm gle gle kullan ;:)annem aldırdı ben sevmem böyle 18 lik kızlar gibi.26yaşındayım aldığım şeye bak
güle güle kullan edacığım :)
tam zamanında yazmışın ben de çamaşır makinası ve buzdolabı araştırıyorum kızlar siz neler aldınız önerileriniz var mıı?
hiç beğenmediniz keşke koymasaydım canım sıkıldı bak
hiç beğenmediniz keşke koymasaydım canım sıkıldı bak
slm kizlar, ben camasir makinesi bosch aldim, buzdolabi da samsung var bizde amerikan, simdiye kadr hic problem olmadi, ayrica hayirli cumalar
demet akalın-esmer yarim
rafet el roman - ömrümün sahibi
fatih erkoç - sensiz olamam
Kızlar Nikah müziği olarak sizce hangisi daha güzel.. ben 3 şarkıyıda cok seviyorum ..
nikah müziği nikah salonuna çıkarken mi.
rafetin şarkısını sevmiyrm sanırım eltim çok sevio diye olsa gerek :)
kızlar nikah salonuna çıkarken nikah esnasında çalınan müziği kıyıldıktan sonra çalınan müziği fln biz kendimiz mi seçiyrz
bn düğünde nkah kıyıldktan snra ajda pekkanla halilin söylediği şarkı çalnsn istiorm
nikahın imamınıda kıyarım hükümetinide sabrına başlarım sükunetine de
nikah müziği nikah salonuna çıkarken mi.
rafetin şarkısını sevmiyrm sanırım eltim çok sevio diye olsa gerek :)
kızlar nikah salonuna çıkarken nikah esnasında çalınan müziği kıyıldıktan sonra çalınan müziği fln biz kendimiz mi seçiyrz
bn düğünde nkah kıyıldktan snra ajda pekkanla halilin söylediği şarkı çalnsn istiorm
nikahın imamınıda kıyarım hükümetinide sabrına başlarım sükunetine de
tekrar paylaşıyorum.görmedin sanırım betüş.kenarları tamamen fırfırlı.üstü boncuk işlemeli ve kirli beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?