• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

aa kızlar aslında şöyle olabilir mi nikah kıyılma esnasında nikah memuru bayana soracak bayan tam cevap verirken oldu en sonunda oldu diye zeynebin yazdığı kadardı çalacak tüm şarkı değil sonra bayan evet diyecek sonra erkeğe sorulacak erkek cevap verirken betülün istediği nikahın imamınıda kısmı sadece nakarat olarak çalacak bitince erkek evet diyecek:1:

ayarlansa ve tam denk getşrşlse süper oluuur :)

ayarlansa çok güzel olur ama hiç sanmıyorum =((
imam nikahı beklemez ben gdiyom eyvallah derse :60:
ama olsa süper olur :D

zeynep bende istiyom davetiye merak ettim şimdi senin dugunu:1:
ne demek cnm gelmek isteyen herkesi beklerim.
çokta mutlu olurum
:)) ewt aslı aslnda kız tarafına atıfta bulunulan bi şarkı ama istiorm çk espirili olr

nikahın imamınıda kıyarım hükümetini de
sabrına başlarım sükunetine de
çalsın davul zurnası bizim havadan
oynar elbet birileri kız tarafından :))

:))))) alemsn zeynep
ay napim çok bekleyince böle oluo galiba :D

Eki Görüntüle 130252 Eki Görüntüle 130251
bunlarda çok güzel değil mii ama çok pahalı ???
modeller çok hoş.
bak bu süper fikirmiş canım ya iyiki paylaştın:1:

aa kızlar aslında şöyle olabilir mi nikah kıyılma esnasında nikah memuru bayana soracak bayan tam cevap verirken oldu en sonunda oldu diye zeynebin yazdığı kadardı çalacak tüm şarkı değil sonra bayan evet diyecek sonra erkeğe sorulacak erkek cevap verirken betülün istediği nikahın imamınıda kısmı sadece nakarat olarak çalacak bitince erkek evet diyecek:1:
:1:
aklıma bişiyler geldikçe paylaşıyrm cnm

Son düzenleme:
spicy bencede yanlıslıga kurban gitme :1: ayrıca fikirde süper ama bunu damata kabul ettırmek lazım -ki bizimki cocuk musun der:1:
betüş sen cok yaşa emi soktun kafama bu sarkıyı :36::36:

müziğin verildiği mekanizmanın başına yakın bir arkadaşımızı oturtsak ayarlanabilir aslında ya neden olmasın belki facete patlama yapar nikah anı ünlü oluruz:1:

:60::60::60::60: gülmekten öldüm yahu
heycandan evet diye rezil olan damat ve şarkı söyleyen kızdan sonra hit bir düğün olur eminim:60:

Son düzenleme:
ikimizde kumralız da betüşüm ondan:1:
:))) bn dans müziği olarak daha seglmle paylaşmadm ama soner arıcadan deniz gözlümü istiorm hem sözleri çk gzel hemde nişanlmn gözleri masmavi.. snrada diormki bu bnden ona ithafen bi parça gbi oluo dans müziğinde kararszm yani
spicy bencede yanlıslıga kurban gitme :1: ayrıca fikirde süper ama bunu damata kabul ettırmek lazım -ki bizimki cocuk musun der:1:
betüş sen cok yaşa emi soktun kafama bu sarkıyı :36::36:
ooooh imamınıda kyarım hükümetini de :)))))))))))))))
aynen benimkide öyle der ve kabul etmez :59:

bn bnmkine şarkıdan bahsettim ama sölemedm çaldrmak istediğimi düğünde kaynıma söledm müzik işlerini onnla halledicez bn ona listeyi vercem nerde ne çalması gerektiğini kararlaştrcaz inşallah

Back
X