- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #46.681
Eki Görüntüle 130258 Eki Görüntüle 130259 Eki Görüntüle 130260
buna bayıldım, bunu almam lazım... sizde beğendiniz mi ???
çok şık ama fiyıtı yüksek bunun baya bildiğim kadarıyla canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 130258 Eki Görüntüle 130259 Eki Görüntüle 130260
buna bayıldım, bunu almam lazım... sizde beğendiniz mi ???
aa kızlar aslında şöyle olabilir mi nikah kıyılma esnasında nikah memuru bayana soracak bayan tam cevap verirken oldu en sonunda oldu diye zeynebin yazdığı kadardı çalacak tüm şarkı değil sonra bayan evet diyecek sonra erkeğe sorulacak erkek cevap verirken betülün istediği nikahın imamınıda kısmı sadece nakarat olarak çalacak bitince erkek evet diyecek![]()
ayarlansa ve tam denk getşrşlse süper oluuur :)
ne demek cnm gelmek isteyen herkesi beklerim.zeynep bende istiyom davetiye merak ettim şimdi senin dugunu![]()
ay napim çok bekleyince böle oluo galiba:)) ewt aslı aslnda kız tarafına atıfta bulunulan bi şarkı ama istiorm çk espirili olr
nikahın imamınıda kıyarım hükümetini de
sabrına başlarım sükunetine de
çalsın davul zurnası bizim havadan
oynar elbet birileri kız tarafından :))
:))))) alemsn zeynep
modeller çok hoş.
bak bu süper fikirmiş canım ya iyiki paylaştın![]()
aa kızlar aslında şöyle olabilir mi nikah kıyılma esnasında nikah memuru bayana soracak bayan tam cevap verirken oldu en sonunda oldu diye zeynebin yazdığı kadardı çalacak tüm şarkı değil sonra bayan evet diyecek sonra erkeğe sorulacak erkek cevap verirken betülün istediği nikahın imamınıda kısmı sadece nakarat olarak çalacak bitince erkek evet diyecek![]()
nedeeen :)
çk gzel yaa müziğide çk hoş bn istiorm çalınsın
hobaaaaaaaa![]()
çok şık ama fiyıtı yüksek bunun baya bildiğim kadarıyla canım.
spicy bencede yanlıslıga kurban gitmeayrıca fikirde süper ama bunu damata kabul ettırmek lazım -ki bizimki cocuk musun der
betüş sen cok yaşa emi soktun kafama bu sarkıyı![]()
ayarlansa çok güzel olur ama hiç sanmıyorum =((
imam nikahı beklemez ben gdiyom eyvallah derse
ama olsa süper olur![]()
müziğin verildiği mekanizmanın başına yakın bir arkadaşımızı oturtsak ayarlanabilir aslında ya neden olmasın belki facete patlama yapar nikah anı ünlü oluruz![]()
spicy bencede yanlıslıga kurban gitmeayrıca fikirde süper ama bunu damata kabul ettırmek lazım -ki bizimki cocuk musun der
aynen benimkide öyle der ve kabul etmez![]()
:))) bn dans müziği olarak daha seglmle paylaşmadm ama soner arıcadan deniz gözlümü istiorm hem sözleri çk gzel hemde nişanlmn gözleri masmavi.. snrada diormki bu bnden ona ithafen bi parça gbi oluo dans müziğinde kararszm yaniikimizde kumralız da betüşüm ondan![]()
ooooh imamınıda kyarım hükümetini de :)))))))))))))))spicy bencede yanlıslıga kurban gitmeayrıca fikirde süper ama bunu damata kabul ettırmek lazım -ki bizimki cocuk musun der
aynen benimkide öyle der ve kabul etmez![]()
gülmekten öldüm yahu
heycandan evet diye rezil olan damat ve şarkı söyleyen kızdan sonra hit bir düğün olur eminim![]()
erkeklerin hepsimi aynı![]()
esra nikah gününüzü siz aldınız dimi.
sağlık raporu falan filan hallettiniz mi hepsini.
heyecandan evt diyen damadı grdm de şarkı söleyen kız hani şu seyirlk değil ömrülk olsunu söyleyen kız mı sinoplu
%99,99'u aynı diğer %0,01lik kısımdan biriyle henüz hiç tanışmadım ben heheh![]()
Nişanlım almış raporunu ama ben önümüzdeki hafta alıcam nasipse...
Şubat 5'te günümüzü almış olucaz inşallah...
%99,99'u aynı diğer %0,01lik kısımdan biriyle henüz hiç tanışmadım ben heheh![]()
nişanlım almış raporunu ama ben önümüzdeki hafta alıcam nasipse...
şubat 5'te günümüzü almış olucaz inşallah...