- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.661
Günaydın fıstıklar. Yeni kalktım sayılır. Gece uyuyamıyorum sıcaktan.
Bi uğrim bakim napıyolar dedim. =))) Birazdan kahvaltı yapıp gelmeye çalışırım...
birsürü iş beni bekliyo evleri toparlayım 3 -4 gibi tekirdağa gidicez.
dayımın oğlunun sünnetine.
Günaydınn aslıcımm :teselli: valla bende uyuyamadım sıcaktan dün gece.. iyi yapmışsın uğrayıp.. Hadi git kahvaltını yap hazırlan cokacimcoook Hayırlı olsun dayınada canım :dance: oyna gönlünce ordada :teytey: :sm_cool:
aslı günaydın cnmm hg.
iyi eğlenceler bol bol oyna kurtlarını dök
aslı hoşgeldin canım
iyi yolculuklar düğün mevlütlü o yüzden eğlence olmıcak ama yine de iyi vakit geçirmeye bak
ece hayırlısı olsun canım.zamana bırakıcaksın artık.
ama beklerkende kafana takıp içini yeme cnm. oluruna bırak bakalım herşeyi
yaşayıp görüceksin
kızlar evlenirken eski makyaj malz. alcakmısınız?
ben yeni malz.ler alıyrm ama
evde kullandıklarımdan yeni olanlarda var.bir sürü kremler fln filan ilk giderken götürülürmü bunlar acaba
benim nişanda alınan bayğı bişiler var zaten
onun dışında çeyiz sermede götürmicemde balayından geldikten sonra alıcam annemin evindn
çünkü çeyizde yeni olsun herşeyim istiyorum
canım benimde ölede bazısı çok yeni
iki kere sürüp kaldırdığım kremler fln var.
rujlar desen öle acaba diorm bi makyaj çantasına toplasam onları
ztn çeyiz serme fln olmıcak.
bişiyin içine koyarım artık incelemicek ya millet
diğer eskileride almam anneme veririm.
zeynepçim benim tereddütümde o işte şimdiden sorun yaşıyoruz evlendikten sonra taşıyabilir miyim
çünkü şimdi akşam olunca ben evime o evine gidiyo kırgınlıklar da geçiyo ama evlenince geçmicek
duqi biz aynı yerde olduğumuz için onun yoğun olup olmadığını işini ertesi güne bırakıp bırakamayacağını biliyorum ne yazık ki
onun önceliği iş değil o yüzden hem sabah kadar da çalışsa aldığı para değişmiyo
o benimle olmaktansa arkadaşlarıyla ya da işnde olmayı tercih ediyo
çünkü ben ondan bişiler bekliyorum
şimdi düşünüyorum kendine çeki düzen vericek mi ya da beni karşısına alıp aşkım bende bişiler yapmak istiyorum ama yetişemiyorum bana biraz müsade et elimden geleni yapayım mı dicek
hiçbirini yapmazsa ben ona mutluluklar dicem
aslı hoşgeldin canım
iyi yolculuklar düğün mevlütlü o yüzden eğlence olmıcak ama yine de iyi vakit geçirmeye bak
Neyse kızlar bende çıkıyorum çok öpüyorum sizi Allaha emanet olun aklınızada mükayet olun kaydirigubbakcemile2 Hepinize sevgiler.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?