- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #4.641
sağol duqi opuyorumnanaktan
aynen canım hayırlısı olsun kaderin çarkları bizim için dönmeye başladı
ee kızlar hadi ya sesiniz soluğunuz çıkmıyo
bende biran önce 2 olsun saat ıkayım istiyorum eve gidip duş alıcam sonra ver elini bursa kuzenimde kalıcam
yarında gesmelerdeyiss :dance:
ececim beklemek bile insanı ne çok yıpratıyor değil mi aslınd ayaşın daha küçük ani karar vermiş olabilirmisin acaba bu evlilikte ?siz önceden beri mi tanışıyorsunuz 10 yaş var demiştin aramızda
evt canım çok bunaltıyo zaten en çok belirsizlik zorluyo beni
hiçbişeyin net olmaması canımı sıkıyo
biz 4 senedir tanışıyoruz 3,5 senedir de çıkıyoruz
işte 1 senedir de iş resmiyette
zaman geçtikçe tanıcaz burda birbirimizi şimdi siz beni pek bilmiyosunuz ama
ben biraz fazla biliyorum herşeyi yani fazla bilinçliyim bi çok konuda
ben kendimi bildim bileli atacağım adımları düşünerek attım babamın lafı var herkes burda ist düşünür ben parise kadar düşünürüm diye aynen öyle
ben şimdi bir adım atarken 3 gün sonra o adımdan neler olabileceğini de düşünürüm
ben evlilik konusunda da nettim netim hala daha
işte şu kadar zaman beklersek daha az sıkıntılı düğün yaoarız diyte düşündüm
ama nişanlım bu konularda hiç fikirlerimi önemsemiyo o da bende sıkıntı yapıyo ne yazık ki
birde yüzüğü takınca çok değişti ne yazık ki
benim kayınpederim yok kaynanamda çok yaşlı o yüzden herşeyimizi kendimi yapmak zordundayız
bana kalsa ben 2 sene beklerim hiç sorun olmaz çünkü yaşım müsait
ama nişanlım hem evlilik konusunda ısrarlı ama yapılacaklar konusunda hiçbir atağı yok ona kızıyorum
o neyin nasıl olacağınıkestiremiyo hala
dugicimmm ne yapıyorsun orda :))) katılsana bize huu huuu:))
inşş oturur bende çok istiyorum herşeyin güzel olmasını ama çokta üzülüyorum ya
sözlendiğimizden beri inanır mısınız şöyle ya hadi gezmeye gidelim deyipte hiçbir yere gitmedik
hep bi yoğunluk hep bir telaş varilk çıkmaya başladığımızda ben işimi acayip önemsiyordum yani gece 9 a kadar çalıştığımı bilirim ama artık hiç önemli değil işim öncelik sevgilim olsun istiyorum o da benim aksime iyice işini düştü
bilmiyorum belki benden uzak durmaya çalışıyo belki başka bişey ama o da beni bunaltıyo
her ihtimali düşündüm acaba baskı mı oldu diye ama ben ona hep dedim bekleyelim sonra yavaş yaval olur herşey diye yok olsun daha iyi olur daha rahat oluruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?