2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım haklısın ama kapalı gelinlikte öyle model yok açıkta olduğu kadar seçenek olmuyor. o yzüden mecbur hazır alamıyorum. çok bakındım en uygun bu fiyat veren oldu bana.

markası ne gelinligin ben çok lüks bir markada gelinlik begendim onun bile fiyatı 2.500 tl kübra bence çok fazla çünkü fazla ekstarsı yok ama yine de sen bilirsin...

canım markası falan yok avcılarda bir gelinlikçi. 1600 e kiraladım. ama özel dikim istediğim modeli dikecek bana. fatih e baktım en uygun veren buydu fiyatı

canım haklısın ama kapalı gelinlikte öyle model yok açıkta olduğu kadar seçenek olmuyor. o yzüden mecbur hazır alamıyorum. çok bakındım en uygun bu fiyat veren oldu bana.

Kübra bilmiorum kafandaki model nasıl ama esranın modeli çok hosuma gitti kapalı gelinlikte de en hos duran model kaftan modeli eve gidince arkadasımın da gelinligini paylasırım sizinle kaftan modeli giydi kapalı gelinlik üzerine bolero diktirince çok yapay duruyor

Canım sen İstanbul'da değilmisin?
Fatih'e baksan...

kızlar bence sakın fatihe güvenmeyin. ben fatihteki bütün gelinlikçileri dolaştım. iyisinden kötüsüne kadar bana bu gelinliğe kiralık 2400 den aşağı fiyat veren olmadı. fatih artık piyasa yapmış. o yzüden sanıyorki buaraya gelen bu fiyata alır. çok araştırdım ki bana 6500 tl diyen bile oldu. yani düşünün insnalar ne kadar kolay atıp tutabilyolar. bu gelinlikçi alamın gelinliğini diken kadın. dikişine güvendim. inşallah beni yarı yolda bırakmaz .

evet bende bolero istemiyordum ama şimdiye kadar bana hiç kapalı gelinlik modei gösteren bi gelinlikçi olmadı. o modeli bend eçok beğendim hemde kumaşı resimden bile belli çok kaliteli.ve çokta uygun.

bencede çok fazla bende privenuptia atalier in gelinliğini aldım.1850 herşey içinde oldu.aldığım gelinliğin normalde fiyatı 3740 ama uygun almamda yaşadığım yerinde etkisi oldu etiket fiyatından vermedi belki daha lüks biyere gitseydimki alan arkadaşlarımda vardı en son 3500 e indiriolarmış
araştırın kızlar markalar indirime girio bazen
normal dikilmiş bir gelinliğe o kadar fiyat çok fazla geldi bana

Son düzenleme:
bencede çok fazla bende privenuptia atalier in gelinliğini aldım.1850 herşey içinde oldu.
çok gzl markaların gelinlikleri oluo normal dikilmiş bir gelinliğe o kadar fiyat çok fazla geldi bana

haklı olabilrsin. kısmet artık benim baktıklarımın arasında en uygununu aldım o konuda içim rahat. inşallah dikişinde sorun yaşamam.

canım kapalı değilsen sorun yok her fiyata var. ben gelinlik bakarken kız yanımda çok güzel bir gelinliği 1250 aldı. straplez mi ne diyorlar işte ondan

Evet bence de çok fazla ama kafasını karıstırmayalım artık...sonucta ödeyecek olan o karar verip almış ne diyelim ki....

Ben hazır alacagım gelinligimi dikişle filan hiç ugrasamam Akay Gelinlige bakacagım bu hafta

bende hazır istiyorum abimin düğününde yaşadığımız toplu faciadan sonra kabus haline geldi moda evleri

cnm üst kısmı çok şık fkt altını değiştirebilirsin.
yani yarıya kadar yapmışlar tam olsa daha hoş olur
yada yarım olcaksada en altı tül olsa daha gzl durur.tercih senin tabii

bunu bursadaki bir moda evinin sitesinden aldım canım ellerinde var kiralıyorlar gibi yansıtmışlar aradım bende ellerinde yokmuş üzerime göre dikeceklermiş kiralık olursa 650 satın olursa 1500 olur dedi ama ben dikim istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…