- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.121
kızlar ben size birsey söyleyecegim....
gelinlik için alacaksanız en uygun zaman eylülden-subat ayına kadar sürer...
diktirirseniz ayrıyetten dikiş masrafı olarak size daha yüksek fiyat söylerler yok dikiş parası yok kumaş fazla gidiyor fransız danteli kullanıyorum onun metresi çok fazla...
çok güzel markaların hazırda çok güzel gelinlikleri var ve fiyatları da çok uygun
canım haklısın ama kapalı gelinlikte öyle model yok açıkta olduğu kadar seçenek olmuyor. o yzüden mecbur hazır alamıyorum. çok bakındım en uygun bu fiyat veren oldu bana.
markası ne gelinligin ben çok lüks bir markada gelinlik begendim onun bile fiyatı 2.500 tl kübra bence çok fazla çünkü fazla ekstarsı yok ama yine de sen bilirsin...
canım haklısın ama kapalı gelinlikte öyle model yok açıkta olduğu kadar seçenek olmuyor. o yzüden mecbur hazır alamıyorum. çok bakındım en uygun bu fiyat veren oldu bana.
Canım sen İstanbul'da değilmisin?
Fatih'e baksan...
Kübra bilmiorum kafandaki model nasıl ama esranın modeli çok hosuma gitti kapalı gelinlikte de en hos duran model kaftan modeli eve gidince arkadasımın da gelinligini paylasırım sizinle kaftan modeli giydi kapalı gelinlik üzerine bolero diktirince çok yapay duruyor
bencede çok fazla bende privenuptia atalier in gelinliğini aldım.1850 herşey içinde oldu.
çok gzl markaların gelinlikleri oluo normal dikilmiş bir gelinliğe o kadar fiyat çok fazla geldi bana
haklı olabilrsin. kısmet artık benim baktıklarımın arasında en uygununu aldım o konuda içim rahat. inşallah dikişinde sorun yaşamam.
canım kapalı değilsen sorun yok her fiyata var. ben gelinlik bakarken kız yanımda çok güzel bir gelinliği 1250 aldı. straplez mi ne diyorlar işte ondan
evet canım alırsam 2250 dedi.
Evet bence de çok fazla ama kafasını karıstırmayalım artık...sonucta ödeyecek olan o karar verip almış ne diyelim ki....
Ben hazır alacagım gelinligimi dikişle filan hiç ugrasamam Akay Gelinlige bakacagım bu hafta
kızlar bu gelinliği beğendim sizce nasıl?
URL=http://img833.imageshack.us/i/adszsyn.png/][/URL]
cnm üst kısmı çok şık fkt altını değiştirebilirsin.
yani yarıya kadar yapmışlar tam olsa daha hoş olur
yada yarım olcaksada en altı tül olsa daha gzl durur.tercih senin tabii
cnm üst kısmı çok şık fkt altını değiştirebilirsin.
yani yarıya kadar yapmışlar tam olsa daha hoş olur
yada yarım olcaksada en altı tül olsa daha gzl durur.tercih senin tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?