2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcime herkesi boşver kendi fikrin önemli bu senin düğünün sade veya şatafatlı sen nasıl istersen herkese göre bunlar görecelidir sen kendi kararına bak bence
mesela ben çok çok sade bir gelinlik istiyorum.
Ben düğün istemiyorum herkes çok pişman olursun yap diyor gelinlik sade olcak diyorum olmaz şöle işli mişli kabarık bişi olsun diyolar kına gecesi istemem dedim aaaaaaaa olurmu öyle şey olcak tabe dediler şimdi kim evlenio anlamadım yane demem o ki en iyisini sen bilirsin sen nasıl mutlu olucaksan öyle yaptır canım.

mrb canım isim neydi senin hangi şehirdesin
mrb adım özge izmirden katılıyorum hehehe çok geyik oldu ya :) bir anda evlenmeye karar verip anne ben nisanda evleniyorum diyen ve ne zaman tanıştırayım diyen biriyim henüz tanıştırmadım bile ama buralarda takılıom kesin gözüyle bakıyorum da :)
herkese selamm
çay molasına geldim:)

slm canım

mrb canım
buarada bende izmirden:)

bime baktımda anca yeğenime oyuncak alabilirim bir de krep tavası alabilirim ama evde de tava doldu ya
a101de henüz yayınlamamış

memnun oldum özgecim ah ah bir izmirli daha sende hayallerimin şehrindesin canım hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…