- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #47.521
bnm işyerime yakııın keşke bnde yaknda olsaydımevet canım inşallah ben güngörende oturacağım şimdi avcılardayım.
görüldümü benim pamuk prensesim :)
bnm işyerime yakııın keşke bnde yaknda olsaydım
grdm cnm her ne kadar hayvanlara dokunamasamda çk tatlı bir kedin var :) nişanln ne dior evlennce alacakmsn
ayhh maşallahyerim ben o rokayı. çok şirin ilk defa böyle bir kedi gördüm tüyleri rengi çok değişik.
teşekkür ederim canım benim benim düğünde 25 haziran salon zor bulduk valla tutmuş herkes gece bulamadık hatta gündüz olacak düğünümmmm bende mayıs başı düşünüyordum ama maalesef yer yokkk hazirana kaldı
betül eda girdimi hiç bugün gördünmü merak ettim kızı ya
selam kızlar nasılsınız ne fena kar yapıyor burda yaaaaaaaaa cumartesi günü nişanım var hava nasılll ayyyy
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ordamısın canımmmmmmmmmmmmm
ya canım sende dün yazmıssınya eda aklımda valla diye o lafın benim çok hosuma gitti.ne iyi birisin sen yacanım benim hallettik biz şimdilik.dün ansızın işyerime geldi şok oldum.sonra gitti tekrar çıkısta geldik.biraz daha kavga ettik ardından toparladık.şimdilik iyi sayılır canım benim...sağol
ben geldim kızlar. öğle paydosuna biraz geç çıktım.
Salı pazarı var leventte sosyete pazarı diyolar
Kayınvalideme hastanede giymesi için pijama takımı aldım.
:)
takma kafana canım herşey süper geçicek havaları boşver sen kendi havana bak canım
kızlarr ben çıkıyorum.. yarın yine konuşuruzz
:80:
ayyyy oh be valla içim rahatladı şimdi dün bütün gün aklımdaydı çalışma arkadaşlarımada diyorum ne yaptı bu kız falan diye sonra akşam girdim baktım yoksunçok sevindim arkadaşımmm çok bak ne dedim ben sana barışacaksınız diye Allah ' ın sana sonsuz şükürler olsunnnn
inş. canım benim zaten evde olacak aile arasında ama ablam gelecekti bursadan inş. hava güzel olurda gelebilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?