• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

teşekkür ederim canım benim benim düğünde 25 haziran salon zor bulduk valla tutmuş herkes gece bulamadık hatta gündüz olacak düğünümmmm bende mayıs başı düşünüyordum ama maalesef yer yokkk hazirana kaldı

bnm işyerime yakııın keşke bnde yaknda olsaydım :(

grdm cnm her ne kadar hayvanlara dokunamasamda çk tatlı bir kedin var :) nişanln ne dior evlennce alacakmsn

2 resim daha ekledim :))
çok komik bir hikayesi var Rokayla tanıştığımda nişanlımlada tanıştım ve rokayla yaşıt bir ilişkimiz var:)
nişanlım tabiki kabul ediyor çünkü on tapıyor erkek diye :17:

teşekkür ederim canım benim benim düğünde 25 haziran salon zor bulduk valla tutmuş herkes gece bulamadık hatta gündüz olacak düğünümmmm bende mayıs başı düşünüyordum ama maalesef yer yokkk hazirana kaldı

evet canım mayıs haziran tam düğün mevsimi ya yogunluk olur neyse hayırlısı olsunda napalım kısmet artık :)

betül eda girdimi hiç bugün gördünmü merak ettim kızı ya

ya canım sende dün yazmıssınya eda aklımda valla diye o lafın benim çok hosuma gitti.ne iyi birisin sen ya :71: canım benim hallettik biz şimdilik.dün ansızın işyerime geldi şok oldum.sonra gitti tekrar çıkısta geldik.biraz daha kavga ettik ardından toparladık.şimdilik iyi sayılır canım benim...sağol

ben geldim kızlar. öğle paydosuna biraz geç çıktım.
Salı pazarı var leventte sosyete pazarı diyolar :D
Kayınvalideme hastanede giymesi için pijama takımı aldım.
:)

ya canım sende dün yazmıssınya eda aklımda valla diye o lafın benim çok hosuma gitti.ne iyi birisin sen ya :71: canım benim hallettik biz şimdilik.dün ansızın işyerime geldi şok oldum.sonra gitti tekrar çıkısta geldik.biraz daha kavga ettik ardından toparladık.şimdilik iyi sayılır canım benim...sağol

ayyyy oh be valla içim rahatladı şimdi dün bütün gün aklımdaydı çalışma arkadaşlarımada diyorum ne yaptı bu kız falan diye sonra akşam girdim baktım yoksun :( çok sevindim arkadaşımmm çok bak ne dedim ben sana barışacaksınız diye Allah ' ın sana sonsuz şükürler olsunnnn

ayyyy oh be valla içim rahatladı şimdi dün bütün gün aklımdaydı çalışma arkadaşlarımada diyorum ne yaptı bu kız falan diye sonra akşam girdim baktım yoksun :( çok sevindim arkadaşımmm çok bak ne dedim ben sana barışacaksınız diye Allah ' ın sana sonsuz şükürler olsunnnn

ya sen çok tatlı bişisin.bende senin gibiyim biliyomsuun.arkadasım kötüyse eda ordadır.orda değilse aklı ordadır.adın ne senin.ve hangi şehirdesin canım benim :7:

inş. canım benim zaten evde olacak aile arasında ama ablam gelecekti bursadan inş. hava güzel olurda gelebilir....

inşallah yollar açık olur ozaman ablanda rahatça gelir canım :) çok güzel geçer inşallah şimdiden tebrik ederim :)))))

lolaaaa kedin çok tatlıııııııııı yaww yerim onu ben gerçi kedileri pek sevmem ama :)))):34:

Back
X