- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.101
ilk resimde ki kırmızı mayokini tarzı olan loya'dan
saks mavisi sütyen las senza kilodu pazardan
bu arada hiç beyaz iç çamaşırımın olmadığını farkettim . Hatta beyaz sütenim bile yok... Ten rengi bile var
hemen onuda almalıyım hemennn
:90:
cnm hepsini çok beğendim ilk resmdeki siyah ve kırmızıyı ve mavi takımı çok beğendim..parfümlerin nasıl ya memnun musun.. Freeshoptan alınınca daha mı uygun oluyor.. Sexi kadınsı bi koku hangisiiii...
bu arada hiç beyaz iç çamaşırımın olmadığını farkettim . Hatta beyaz sütenim bile yok... Ten rengi bile var
hemen onuda almalıyım hemennn
benim bırak çeyizi şuan bile beyaz iç çamaşırım yok siyah çoğu yazında ten rengi giyiyiorum inde kumaş olunc siyah olmuyor
albümünü kaldırma da canım burda çok dikaktli bakamadım dükkan fanus gibi önünden geçen pc de ne yaparsam görüyor akşama dikkatli inceleyeceğim
camasirim.com da çok güzel şeyler var ben ordan aldım bir beyz gecelik yrtmaçlı, iki sütyen, sütyenler süper orda. gitti gidiyordan almıştım iki tne bi şeker pembesi bi leoprlı gecelik :) kaynanam nişan bohçasında bi altılı aldı adetten bi tane de sexylerden attım poşete kırmızı :)
saten şortlu askılı takımlar çok hoşuma gidiyo benim ya her rengini almak istiyorum onlrın
fotolarını eklerdm ama aldıklarımı annemden köşe bucak sakladığım için mümkün dğl =)
mobilyaların çok güzel cnm hangi mobilyanın
güle güle kullan
dumanı üstünde taze taze mobilya fotoğrafı kızlar dün baktık dün gece uyuyamadım nasıl olurlar diye sabah gidip aldık.
tek oda artı çalışma odası şeklinde düşündüğümüz için rahat düşündük.koltuk rengi deseni değişebilir ben bordo koltuk krem bordo yastıklar düşünüyordum ama mobilya fuarından sonra kaplanacaklar inşallah istediğm gibi kumaş bulabilirim.
yorumlar lütfen:)Eki Görüntüle 133546 Eki Görüntüle 133548 Eki Görüntüle 133549 Eki Görüntüle 133550
dumanı üstünde taze taze mobilya fotoğrafı kızlar dün baktık dün gece uyuyamadım nasıl olurlar diye sabah gidip aldık.
tek oda artı çalışma odası şeklinde düşündüğümüz için rahat düşündük.koltuk rengi deseni değişebilir ben bordo koltuk krem bordo yastıklar düşünüyordum ama mobilya fuarından sonra kaplanacaklar inşallah istediğm gibi kumaş bulabilirim.
çok şık renkleri fln.... güle güle kullan ama bence bu rengi çok asil bordo belki evini biraz daraltabilir.
benim evimdeki koltuklarda bu renk
yorumlar lütfen:)Eki Görüntüle 133546 Eki Görüntüle 133548 Eki Görüntüle 133549 Eki Görüntüle 133550
Uploaded with ImageShack.us
Bu da benim damat bohçam biz nişanda bohça yapmadık dügünde verecegiz zaten yeterince masrafımız oldu ailelerimiz de konustu sadece dügünde yapılsın denildi ama nişan çarsımızda iç çamasırı parfüm makyaj malzemeleri alındı ...
Bu damat bohçasını da annem kurdela nakısından yaptı ....
bvlgari daha sexy miss dior'dan ama bence en sexy olan "agent provocateur" çıkattığı afrodizyaklı kokular:) gerçekten hoş kokuyor ama bana birazcık ağır geldi onun yerine hypnotic poison (kırmızı şişe) tavsiye ederim tütün kokulu birazcık
buket koltkların rengni bn böylede beğendm gzellermşş ama rahata bnziolar gerçekten.. masa açılablr olanlardan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?