- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.121
teşekkürer evet böle kalabilirde bende takıntı oldu baştan beri krem bordo yastık ondan galiba:)
evet canım açılabiliyor içinde çatal-bıçak koymak için bölmeleri var koltuklar çok rahatlar aileler ne der bilemiyorum bu duruma ama otur yayıl süper:)
güle güle kullan cnm nişanlnla senn içine sndyse gerisini boşver
kızlar ip ve şiş tamamdır. inşallah becerebilirim ve 14 şubata kadar yetiştirebilirim atkısını aşkımın
dumanı üstünde taze taze mobilya fotoğrafı kızlar dün baktık dün gece uyuyamadım nasıl olurlar diye sabah gidip aldık.
Tek oda artı çalışma odası şeklinde düşündüğümüz için rahat düşündük.koltuk rengi deseni değişebilir ben bordo koltuk krem bordo yastıklar düşünüyordum ama mobilya fuarından sonra kaplanacaklar inşallah istediğm gibi kumaş bulabilirim.
Yorumlar lütfen:)Eki Görüntüle 133546 Eki Görüntüle 133548 Eki Görüntüle 133549 Eki Görüntüle 133550
dumanı üstünde taze taze mobilya fotoğrafı kızlar dün baktık dün gece uyuyamadım nasıl olurlar diye sabah gidip aldık.
tek oda artı çalışma odası şeklinde düşündüğümüz için rahat düşündük.koltuk rengi deseni değişebilir ben bordo koltuk krem bordo yastıklar düşünüyordum ama mobilya fuarından sonra kaplanacaklar inşallah istediğm gibi kumaş bulabilirim.
yorumlar lütfen:)Eki Görüntüle 133546 Eki Görüntüle 133548 Eki Görüntüle 133549 Eki Görüntüle 133550
BENDE hypnotic poison (kırmızı şişe) ALDIRDIM BOHÇAYA AMA.DÜĞÜN GÜNÜ SIKICAM YANIMA ALICAM ONU DA
tesekkür ederim kübra saol kız sen iş yerinde deilmisin nasıl örüyorsun?
2 dkda nasıl ayarladın kız
Uploaded with ImageShack.us
Bu da benim damat bohçam biz nişanda bohça yapmadık dügünde verecegiz zaten yeterince masrafımız oldu ailelerimiz de konustu sadece dügünde yapılsın denildi ama nişan çarsımızda iç çamasırı parfüm makyaj malzemeleri alındı ...
Bu damat bohçasını da annem kurdela nakısından yaptı ....
bende geçende bunu göstermiştim kızlara annemde benzerini yapıyor hoşta oluyor bence resimdeki güzel yapabiliyorsan yap canım
patrona dedim ben iki dakikada geliyorum biraz ilerde tuhafiye vardı gittim aldım geldim tam başlayacaktım patron geldi karşı masada oturdu kaldımşu an odasına gitmesini bekliyorum
valla hiç düz örgü dışında bişey yapmadım ama resmin altında sıra sıra ilmek ilmek anlatıyor deneyeceğim baktım tutmuyo iki düz iki ters yaparım artık düz bir model
alemsin kızım... iyi cesaret valla
amann sanki sürekli iş oluyorda
bari boşlukları değerlendirmemize izin verseler
cnm sen bilirsin ama kırlentli koltuk hiç kullanışlı olmuyor bizim vardı 2 yılda yine değiştirdik... Hep kırlent düzeltmek zorunda kalıyorsun ev dağınık gibi oluyor vede en kötüsü kırlentler boşluyor.. Hafta sonu bi arkadaşa gittik onunkide kırlentli koltuk doğtaştan almış 1 yılda o da boşlamış, eski gibi duruyordu.. Ama tabi terch senn..
sexy gelin...
:)
o parfümü sık
damat akşamı zor eder
Amin canım çok ağlamıştım ne olucak bu iş ya birde uzarsa diye
Kaç gece düğün ertelencek diye uykusuz kalmıştım çok şükür
Normal zamana gitti
Normal zamanda gelmesine bile razıyken şimdi erken geliyor...
Yasemincim resim bile çekmemişler nasılsa siz gidiceksiniz diye polis olanlara
Yazıcılar dosyaları hazırlıyorlarmış çıkış için
Hala inanmıyordum ama bunları duyunca çok sevindim..
Darısı senin askerine günlerin su gibi akıp geçer inşallah..
Bizim şubede arkadaşlar o kadar sevinçli ki iyiki askere gitmedik diye son dakikada vazgeçmişlerdi gitmekten
bende anneem göstermiştim o anlattığı ile hayatta o boğumlar olmaz dedi kendi kafasından bir örneğe başladı sen dene canım belki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?