2011 gelin adayları buyrun sohbete

güle güle kullan cnm nişanlnla senn içine sndyse gerisini boşver

cnm sen bilirsin ama kırlentli koltuk hiç kullanışlı olmuyor bizim vardı 2 yılda yine değiştirdik... Hep kırlent düzeltmek zorunda kalıyorsun ev dağınık gibi oluyor vede en kötüsü kırlentler boşluyor.. Hafta sonu bi arkadaşa gittik onunkide kırlentli koltuk doğtaştan almış 1 yılda o da boşlamış, eski gibi duruyordu.. Ama tabi terch senn..

mobilyalarına bayıldım bence çok güzelbi seçim yamışsın hele de konsol çok şık

güzelmiş canım ben bohça değilde bavul düşünüyorum hem bavullarda aradan çıkmış olur ama bavulda olsa yinede içine böyle birşey serilir heralde

Son düzenleme:
bende geçende bunu göstermiştim kızlara annemde benzerini yapıyor hoşta oluyor bence resimdeki güzel yapabiliyorsan yap canım

valla hiç düz örgü dışında bişey yapmadım ama resmin altında sıra sıra ilmek ilmek anlatıyor deneyeceğim baktım tutmuyo iki düz iki ters yaparım artık düz bir model

patrona dedim ben iki dakikada geliyorum biraz ilerde tuhafiye vardı gittim aldım geldim tam başlayacaktım patron geldi karşı masada oturdu kaldım şu an odasına gitmesini bekliyorum

alemsin kızım... iyi cesaret valla

amann sanki sürekli iş oluyorda
bari boşlukları değerlendirmemize izin verseler

valla hiç düz örgü dışında bişey yapmadım ama resmin altında sıra sıra ilmek ilmek anlatıyor deneyeceğim baktım tutmuyo iki düz iki ters yaparım artık düz bir model

bende anneem göstermiştim o anlattığı ile hayatta o boğumlar olmaz dedi kendi kafasından bir örneğe başladı sen dene canım belki olur

alemsin kızım... iyi cesaret valla

amann sanki sürekli iş oluyorda
bari boşlukları değerlendirmemize izin verseler

evet valla inşallah ördüğmü görüp ya bu kız boş kaldı örgü örüyor en iyisi biz buna iş yükleyelim demezler

lolacım çamaşırların süper. heveslendim valla. artık evlenince alırım bende

evet riskli biliyorum çokda okudum aslında bu gibi şeyler.amin koltuk mobilya işiylede uğraşıyor aslındaa berjerleride krem yaptırıp istediğim gibi sonradan farklı kırlentte ekletebilirim çok beğendik o kadar çok yer dolaştıkki bi zamandan sonra aklına yatandan başkasına boş gözle bakıyon sadece yoruluyorsun:)

bakalım artık yapcak bişi yok düzelt topla buket:)

nesrincimmm gözün aydınnn
nasıl ne zaman olacak askerlik derkenn erkenden geliyor
çok sevindm senin adınaa :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…