- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #48.201
ben geldimmm kıslarrr nasılsınızzzz
bende düğün istemeyenleri anlamıyorum o gün senin en mutlu günün oyna zıpla mutlu ol ohhh yandan
en güzeli valla.git nikahı yap çık.benim düğünüm olucak.boşboş milleti izlicema.ayy aklıma geldikçe çıldırasım geliyo :84:
Alem kızmışsın vallahemen alıp geliyorum demiştin de ben şaka yapıyorsun sanmıştım demek siyah aldın ben gibi, o modeldeki çok güzel ama ben beceremem diye, iki ters, iki düz başladım
elçincim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş. Nasıl oldun fıstık doktor ne dedi?
ayh kızlar alakasız bişey oldu bu desensanırım en iyisi bildiğinden şaşmamak. iki düz iki ters miydi neydi bu erkek atkısının modeli
ayh kızlar alakasız bişey oldu bu desensanırım en iyisi bildiğinden şaşmamak. iki düz iki ters miydi neydi bu erkek atkısının modeli
kıslar yaa başıma geleni hiç sormayın walla o gün kociş geldi gittik burda bir hastaneye tam doktorun kapısınız önünd ebekliyorum kocişe yaslandım gerisini hatırlamıyorum bayılmışım kafamı çarpmışım
baya kötü oldum idrar yollarını üşütmüşüm kanımda düşük çıktı kociş bana güsel güsel baktı o arada annecim aradı sölemedim duysa çok üzülürdü atlar gelirdi ama kıslar uzaklara gidecekler için sölüyorum
evde hep yattım ama annecim olsa bana ne güzel bakardı kocişte çok güsel baktı ama anne başka kıslar şuan çok kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamıyorum
merhabalr herkese benim dugunumde kısmetse 27 mart 2011 çiğlide
iki ters, iki düz, kartopum benim, bir örneğin yokki senin
iki ters, iki düz, kartopum benim, bir örneğin yokki senin
akasya aklıma geldi.bu kız sökecek bunu dedim..
annem hayatta o tarifle bu desen çıkmaz demişti ama sen genede o yazılan tüm satırları ör tamamla öyle bak canım
kıslar yaa başıma geleni hiç sormayın walla o gün kociş geldi gittik burda bir hastaneye tam doktorun kapısınız önünd ebekliyorum kocişe yaslandım gerisini hatırlamıyorum bayılmışım kafamı çarpmışım
baya kötü oldum idrar yollarını üşütmüşüm kanımda düşük çıktı kociş bana güsel güsel baktı o arada annecim aradı sölemedim duysa çok üzülürdü atlar gelirdi ama kıslar uzaklara gidecekler için sölüyorum
evde hep yattım ama annecim olsa bana ne güzel bakardı kocişte çok güsel baktı ama anne başka kıslar şuan çok kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?