2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende düğün istemeyenleri anlamıyorum o gün senin en mutlu günün oyna zıpla mutlu ol ohhh yandan

sana katılıyorum arkadaşım valla benim sözlümde baştan düğün falan olmasın nikah olsun sonra yemeğe çıkalım dedi ben istemedim düğünsüz olurmu ya ben kaç ay stress çekiyorum o gün oynayıp bütün stresimi atacağımmmm oyyy yandan yandannn

en güzeli valla.git nikahı yap çık.benim düğünüm olucak.boşboş milleti izlicema.ayy aklıma geldikçe çıldırasım geliyo :84:

off bilmiyorum cnm yaaa
artık sinirlewrim bozuluyor bu düğün dernek işlerine
valla nikah üstüne Maldivlere götürsün hahaha
başka bişi istemem
ya güzel bir balayı
ya da güzel bir düğün 2 seçim şansı var
çünkü çok masraf çıkıcak daha evi ödüyoruz
uf uf

elçincim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş. Nasıl oldun fıstık doktor ne dedi?

kıslar yaa başıma geleni hiç sormayın walla o gün kociş geldi gittik burda bir hastaneye tam doktorun kapısınız önünd ebekliyorum kocişe yaslandım gerisini hatırlamıyorum bayılmışım kafamı çarpmışım
baya kötü oldum idrar yollarını üşütmüşüm kanımda düşük çıktı kociş bana güsel güsel baktı o arada annecim aradı sölemedim duysa çok üzülürdü atlar gelirdi ama kıslar uzaklara gidecekler için sölüyorum
evde hep yattım ama annecim olsa bana ne güzel bakardı kocişte çok güsel baktı ama anne başka kıslar şuan çok kötü oldum gözyaşlarıma hakim olamıyorum

canımsın benim ya dünyanın düzeni böyle her kuş günü geldiğinden yuvadan uçacak ve kendi yuvasını kuracak şanslısın ki ilgili bir kocan var

merhabalr herkese benim dugunumde kısmetse 27 mart 2011 çiğlide

aaa
sen erken gidiyosun yaaa:))
hepimizin bi rahat 3-4 ayı var cnm
Ne güzel sevgiline kavuşucan az kalmış
Allah mesut etsin

xeddax
kızlar valla burda olmaktan ne face ne msn hepsini unuttum..

bendee kapadım msni yaa burası süper :)
cıvıl cıvıl bir sürü güzel bebekler var waooow

Canım çok geçmiş olsun, ne güzel ilgili bir eşin varmış.
Bak benide, bizleride aglatacaksın, bende uzağa gelin gideceğim:18:

aaaaaaaaa olmadı bak şimdi...bizide üzüyosun.kısmet aşkım hersey kısmet.kim ister annesinin yanı basından ayrılmak.biz onların kuzusuyuz.yarın birgün sende anne olunca hep kuzunu düşünceksin..daha çok alışıcaksın.benim annem bana ne der biliyomusun..ben köyden gelin geldim ist.a taki abin doğunca ağlamam kesildi.çünkü hep sizdiniz önemli olan...canım üzme kendini zaten hassassın şu ara tmm anlaştıkmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…